Izah Wonder: Tumblr

Assalamualaikum hai selamat malam. Typical greeting dari aku yang berabad tak naik-tarikh blog ni heheh. Been forgetting the way to greet uniquely. Should I say Hou instead of Haii so that my mouth will look more open and friendly?


Okay cut it off. I love you. ?

HAHA kan. Kalau dah lama tak blogging memang camni la ayat memang sangkut gila macam longkat tersumbat banyak sangat lumut tak cuci. Eh sejak bila pulak ada orang rajin bersihkan longkang dari lumut first time jumpa JOM GELAK SECARA BERJEMAAH hahahahahaha.

I'm getting bigger now. Big here big there big pimples and big cheeks. All big.

Dah puas baca? Cer tengok tajuk entry kita pada hari ini.

Yup itulah dia. Tumblr aku, buat baru yang lama punya dah tak ingat password *memang selalu signup baru, Twitter, Dropbox, Yahoo! Mail, Youtube, everything. PUI

Share yours here. Thank you. Goodnight! (:





0 wishes received:

Related Posts with Thumbnails