Addiction, Again

Assalamualaikum. Aku tau dah.

Once aku update mesti jadi teringin update lagi lagi dan lagi. Gila update sampai gila takmau update. Apoko bangange perangai kau Izzah.

Dulu addict dengan myspace. Lepastu berhijrah pergi facebook (padahal sebelum tu maki hamung kemain facebook bongok facebook buruk facebook bla bla bla). Ape punya perangai la. Dulu batak main kat Tagged, sekarang ni apa barang tagged tagged hari-hari keluar notification 'You have been tagged in Si Polan's photo'. Facebook lagi maju lah. Apahal ? *entah kau tetiba.

Dulu kalau nak online kemain laju-laju merempit gi cc (ewah kau tipulah sangat bawak motor pun harem), sekarang dah maju, laptop ada dah siap pasang wireless lagi. Kelass kau Maria. Pastu bukaklah modem 24 hours sampai jem (bukan jem tapi jam ya puan-puan) lepastu call TM komplen-komplen potpetpotpet ngorat abang-abang technician KEH KEH KEH.

I just realised that ..bila lama sangat tak menulis, once aku menulis, words jadi berterabur. Sentences disorganized. Idea tak mantap malah tak tersusun, bersepah. Benci jugak sebenarnya. Pastu. Aku rasa macam bosan DO tengok layout blog macam ni hijau kuning saban tahun. Terasa diri macam buah pisang. Sedap lazat nyum nyum. *Cekik aku cepat cekik aku cepat ! Well, tadi broken english, sekarang broken malay.

Bisa ya pak ?

Okay bersabar sajalah dengan kegilaan ku ini. Minta tolong, doakan kesejahteraan dan kesihatan my Nenek. Buat baik dibalas baik buat jahat jangan sekali ah sudah teringat zaman UPSR dulu-dulu baik aku mintak diri cepat-cepat kang ape-ape tah lagi aku mengarut kang ASSALAMUALAIKUM JUMPA LAGI.



0 wishes received:

Related Posts with Thumbnails