Kalau Tak Nak Menderita Jangan Annoy Aku .

Ceh macam keji je title atas tu. Mula mula aku nak tunjuk kau orang entry ni --> VIDEO LUCAH 3GP MELAYU FREE ! kah kah persetankan tajuk link. Lepas habis load link tu, apalagi, baca lah silakan silakan boleh pandang pandang jangan segan segan.


Lepas baca apa yang korang rasa-rasa korang nak komen?


Kah kah kah lawak ar.. ada jugak eh orang macam ni? Atau.. Ha ha ha pejadah kau search blog merapu-rapu.. Atau.. yang bersesuaian dengannya.


Untuk dipendekkan cerita, aku nak cakap yang tinggalkan komen tentang sesuatu entry di shoutbox adalah sangat annoying LAGI LAGI KALAU SEBENARNYA SI PENGOMEN TU TAK BACA DAN TAK PAHAM PONNNN ISI ENTRY TUUUUU. Semua orang dapat detect ada capslock di situ bukan.


Pada hari aku post entry ni ada seorang makhluk Allah ni, duk tinggal komen kat SHOUTBOX aku lebihkureng macam ni ghope dan bunyi dia:

Blog pencuri? Eee tak sukaa benci ! benci !


Apa yang kau benci apa yang kau tak suka cek adek? Kau tak baca pon entry tu kan aku smackdown kau karang. Tak baca entry tapi nak komen buleh aku teghimer lagi. Ni ngomen kat shoutbox gape? ANNOYING GILA kau paham tidak. Tapi disebabkan dia blogger newbie takpo deh aku biarkan aje TAPI NI SEKARANG NI AKU DAH CAKAP DAN SIAP BUAT ENTRY LAGI sape buat lagi pejadah komen kat shoutbox, piapp piappp aku pukoi punggong dia nanti !


>> Lagi annoying bila kau tinggal kedai milik kau tanpa duit kecil yang cukup di laci kaunter kot-kot kalau ada customer kaya datang nak bayar pakai not seratus ringgit untuk barang yang berharga lima hengget dan membiarkan pekerja kau nan satu itu terkontang-kanting merayau-rayau di kawasan kejiranan dari kedai ke kedai.cari duit pecah.


Tu pasal aku emo dan tulis entry emo harini. Tiada yang emo melainkan emo-emo belaka. Sekian.



11 wishes received:

  ieka darlink

March 1, 2011 at 9:54 PM

ke kedai jiran carik duit pecah? aku dah biasa sangat kena weh. kadang2 hari2. padahal bos dia mak aku tu. MAK AKU.

  syabil.sukor

March 1, 2011 at 10:02 PM

huhu~ bawak bertenang~
jgn bwk bertendang lak~ =D

  Applepinkcomeyy

March 1, 2011 at 10:13 PM

yg komen shoutbox tu, sebenarnye tu aku. haha :D

  si pendek dan moody

March 1, 2011 at 10:37 PM

ika.
kah kah kah ambik duit mak kau sudahla xDD

  Ekinn Zhareef

March 1, 2011 at 10:43 PM

hahha. xkesah la yg komen kat shoutbox. hehe. annoying ? ekinn selalu baca entry tp x komen punnn. hehhehe.

  anamizu

March 1, 2011 at 10:47 PM

konfem pasni DIE tu dtg komen kt entry terus..hahaha~~

  si pendek dan moody

March 1, 2011 at 11:16 PM

ekinn zhareef.

tu namanya silent reader sayang, xDD
bagus jugak tu, selalu gak buat masa blogwalking

  fadhdeela

March 1, 2011 at 11:56 PM

hihi..sabo iyer bwk bertenang!! jgn emo2 :P

meh singgah: Jawatan Kosong..urgent!!

  sizuka[Izzati]

March 2, 2011 at 4:50 AM

sabar.sabar.die tak sempat nak bace kot :P

  nub

March 2, 2011 at 7:06 AM

hahha. kena wat camni..

gotcha! haha

  [ apexogamy ]

March 2, 2011 at 9:50 AM

This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails