Tiada Apapa . Hanya Down . Down The Floor .

Aku tak ada benda sangat nak cakap. Setiap Sabtu dan Ahad aku tak boleh nak online sangat. Tu tak ada apa kaitan sangat pun. Dah dua hari tak bukak-garis aku ingat happy dapat on facebook. Tapi...



Dear me..






Bye bye dunia. Tolong pujuk aku. Aku nak pergi hibernate. :'(



8 wishes received:

  ardinihumaira

February 14, 2011 at 9:33 AM

hepi2 dear!

  si pendek dan moody

February 14, 2011 at 9:37 AM

sekarang saya dah tak brutal .

  sicKo^

February 14, 2011 at 9:58 AM

whatsuppp? jgn sedey2.. b happy..

  eyqahaziqah

February 14, 2011 at 10:01 PM

aku rindu si pendek yang brutal . hoho

  ghost writer

February 16, 2011 at 12:01 AM

menjengah dunia zither...

lets party..

  Applepinkcomeyy

February 16, 2011 at 2:23 AM

awok, saya faham perasaan awok.. :'(
bace velog latest aku.. aku ade cte sikit psl hari tuu, kesian kau kan :'(

  lily lotus

February 17, 2011 at 4:11 PM

aduhai mcm merajuk jer bunyinya. hope everything is ok

  peaNut

February 18, 2011 at 9:54 AM

nape sedih2 ni dear???chill ok...
"senyumm..xperlu kata apa2"
ehehehe..sengal plak nk nyanyi..

Related Posts with Thumbnails