Lupa Nak Cakap . Kini Ku Lebih Brutal .

Assalamualaikum selamat pagi semua. Aku tak tahu apa pasal sejak dua menjak ni suka bebena aku nak menaip title panjang panjang, nape. Nape eh. Entahlah nape.


Ya, aku kini lebih brutal. Masa dolu-dolu start kerja kan, eh, bukan. Masa dolu-dolu start blogging kan, aku guna kata ganti nama diri adoi panjangnya saya. Ya aku call diri aku saya. Saya, wak. Saya. Dulu bukan main benci aku nak sebut perkataan yang macam super innocent ni. Tapi kini ku lebih brutal open, HAHAHA. Budak kecik sudah membesar la katakan.


Try la cari entry aku yang dolu-dolu, mesti kau orang tak kenal tu aku. *Macam ada budak yang nak masuk tadik balik, mengeja benda senang pun salah. Masa start mengenal kotak nak taip entry tu, yang tukang membaca bebelan aku tu bukan orang muda-muda, bukan kawan aku. Even kawan aku pun tak tahu aku ada belog sampaila aku dah tak tahan eksaited sangat dapat buffered earning aku yang pertama terus aku bagitau member rapat aku kat sekolah. Budak cekolah lagi katakan...


Aku ingat lagi masa tu aku rasa kerdil yang bebenar sebab kebanyakan belogger yang say hi kat shoutbox aku, kalau tak budak u, budak tak bujang, kalau tak bujang, budak yang dah bercerai. So aku dulu - saya dan kini baru aku tahu kawan-kawan aku ramai gilaaaaaaaaaa yang dah ada blog. Pernah satu hari aku terkezut sampai nak terpelanting bijik mata tengok ramai gila ex-darjah 6 aku visit blog ni. Aduh ni mesti mulut momok sekor ni. Maju jugak kau orang rupanya. Aku ingat aku seorang *batak gila batak. HUA HUA HUA okaylah gurau. Lepas ni aku tak tahu apa nak cakap kalau para-para cikgu aku pulak yang membaca. Dok nye aku tengah mengutuk sekolah?



Budak sekolah.


Sape nak tengok rupa kengkawan aku yang cuns melecunss ? Ya, aku kini lebih brutal maka AYOHHH !




Okay bye bye. ALAMAK ! AKU DAH LAMBAT NAK SIAP GI KERJA !!




6 wishes received:

  ika

February 9, 2011 at 12:10 PM

oi ieka dalang kejadah ni? hahha.

  ardinihumaira

February 9, 2011 at 1:39 PM

wahh bestnye masih kenal lagi kawan2 darjah 6. dni tatau kemana mereka menghilang :)

  Liyana Mujahid

February 9, 2011 at 1:44 PM

fuahh!
aku kwn drjh 6 ko ye?
bukan taski ke.
haha x kisah la..
janji ko ingat aku lg kan3.

  tomatokering :)

February 9, 2011 at 8:45 PM

hoho , brutal lah syiok ! :D

  Applepinkcomeyy

February 10, 2011 at 11:28 PM

jahat la kau, aku tanak kwn dgn kau lagii~~ T__T
kau pggil aku 'hajar momok' ?
fine ! aku touching nih, kahkah :D

  si pendek dan moody

February 14, 2011 at 9:36 AM

to momok.

HAHA !

Related Posts with Thumbnails