Aku Dah Start Nak Buat Perangai Diva .

Sejak kebelakangan ni aku rasa orang tengok aku macam alien. Dengar aku cakap macam aku ni alien. Tengok aku cakap macam aku ni alien. Sedih woh. Okay dah tinggalkan.


Diva tak diva up to you lah. Tapi yang penting aku hapyy betul akhirnya dapat gak tempek gajet Facebook Page LIKE cenoet kat blog aku HAHAHAHAHA. Itu pun aku polo latest entry Liyana Lunia kalau tak takdenya aku nak buat manual sendiri-sendiri tak kuasa aku nak cari gugel gugel pemalas doh aku ni.


Lepas ni mesti ramai yang dok pasang page untuk blog memasing. Persaingan bertambah sengit T___T uhuk uhuk. Emm... kat sidebar blog ni atas gajet Polower ..kau nampak apa aku nampak? Okay tak nampak tak ape sebab aku akan jadi malu kalau kau orang nampak. Takmahu tunjuk. Maluuu T______________T

Apa? Aku terupload okay. Bukan sengaja-___-''


Kau orang tengok sendiri lah baru kau orang paham kan. Menyedihkan. Okay aku sayang Liyana Lunyai. Eh tak, Liyana Lunia. BYE !



5 wishes received:

  Budak Giler Cadbury

February 10, 2011 at 9:27 PM

aku ko tak syg ke -.-

  si pendek dan moody

February 10, 2011 at 9:31 PM

nina.

eh, sayang sayanggggg ! *kelipkelipmata. ;)

  ardinihumaira

February 11, 2011 at 7:03 AM

hehe... nakal ye

  Encik Tikus

February 11, 2011 at 5:53 PM

aiceh~ dia dah popular laaa

  Firdaus Alim

February 12, 2011 at 1:26 AM

diva 2...caylah

Related Posts with Thumbnails