Trik : Blogging Makes Me Happy ! (dalam kurungan, makes me guilty) .



Assalamualaikum selamat malam sayanggg~~ HA HA. Aku dah hilang stress tau dengar suara JJ Lin, awww.. Lain kali aku letak lagu dia okeh. Back to business (ewah mentang-mentang dah keje).


Happy sebab:

  • Dapat membebel sesuka hati tanpa ada orang nak menyelit mencelah atau mengeluh.
  • Dapat hias blog cantik cantik sama perasaan macam nak hias rumah baru dengan style yang aku bukan campur-campur style nenek aku atau style mak aku (konon lah kononn)
  • Ada URL sendiri. (????) Tah pelik kot? Tapi aku bangga ada URL sendiri meskipun takde domain sendiri huahuahua kasihan gila aku ni
  • Tengok ada orang komen bebelan kau walaupun kau tak minta itu semua, cukuplah sekadar dibaca dan mampu buat manusia tersenyum. Yelah manusia, takkan kucing. Meski di sudut hati nak jugak 200++ komen macam kat blog Hanis Zalikha... tapi ahhhhh ABAIKANN !
  • Ada iklan nuffnang muncul sekali tiga bijik WUHUU ! Bangga tak bertempat, kembang je rasa lubang hidung aku.


Tapi kadang-kadang aku rasa guilty jugak. Aku rasa macam tak elok nak bagitau kan, tapi eh sejak bila aku jadi baik hati ni aku nak bagitau jugaklah MUAHAHAHAHA.

  • Happens when... ah back to BM lah. Rasa alserba walsalah bila kita visit blog member sedunia blogger (ewah) unutk blogwalking pastu bila balik blog sendiri, dapat mesej "Hai bila nak follow saya balik?"




Adeh. Tak paksa kau follow pun.. Pernah ke? Takyah ar pres pres aku camni. Ahhh. Insan ini buat aku rasa bersalah. Aku rasa macam kejam tapi aku tetap aku aku bukan itik kejam.

Solusi aku. Pandang kiri kanan. Dup dap. Dup dap. Jari hantu kiri dan jari telunjuk kanan cepat-cepat set tempat masing-masing. CTRL+W.



Bye!



12 wishes received:

  anies anessa

January 29, 2011 at 9:12 PM

byak org,byk ragam..baru td pon kena pksa blog seseorg tue....huu

  nub

January 29, 2011 at 9:12 PM

slalu naa jadi cmni..lau aku,aku p ja folow..tanda tq dia dah mai blog kita kan...

=)

  si pendek dan moody

January 29, 2011 at 9:18 PM

to nub.

eh, macam betul jugak kau cakp nih. hmmmmm, nanti aku pikr-pikirkan.

aku nak tidoq dulu. hahah!

  jersimalaysia

January 29, 2011 at 9:53 PM

blog jana pendapatan..anda setuju?

  Ratu Sulaman

January 29, 2011 at 9:55 PM

mcm rimas kan bile org paksa paksa follow follow ni kan?

  mahirahnazlim

January 30, 2011 at 12:09 AM

happy blogwalking laa :) haha nak follow tak follow ikt suka la .
NO3 paksa3 haha

  UH

January 30, 2011 at 5:43 PM

wow JJ Lin~ . suka lagu dia yang mana ? aku suka lagu ta shuo dgn jia you . tapi aku prefer Jay Chou dari JJ Lin . Yang Cheng Lin pun ok jugak . :)

  ika md ros

January 30, 2011 at 11:23 PM

aku pon pesen macam nub tu. bila orang dtg blog aku aku terus folow. aku ni cepat simpati orangnye. hikhik.

  Wan Gerrard

January 31, 2011 at 1:46 AM

ini adalah entry ke-200 anda, tahniah :P

tahniah dah jadi macam hanis zalikha hehehe

Jom: Kalau Gerrard jadi Boss

  Firdaus Alim

January 31, 2011 at 6:01 PM

Keep blogging yaw

  DaK CoMoT

February 1, 2011 at 12:34 PM

haaa betol2..da polow tuh polow jela...xpyh ckap "polow me back taw!!"aishhhh saya geram nih.....ngeeee

  Dosh Saleem

February 1, 2011 at 4:00 PM

a'ah. akan dapat kepuasan lepas tlis blog. siriyes best!

Related Posts with Thumbnails