Tentang Mesin Basuh dan Kedewasaan .

Assalamualaikum selamat petang (ikut style oreng Inggelishh).


Aku tiba-tiba rasa kagum dengan diri sendiri sebab tertaip tajuk yang sungguh tidak diduga BHAHAH. Mesin basuh dan kedewasaan. And again.. ada cerita di sebalik tajuk aneh macam ni. Dua perkara ni macam tak berkaitan tapi semacam ada satu sense of realising yang buat aku terfikir something.


Hari ni my nenek beli mesin basuh. Yang lama punya rosak semalam secara tiba-tiba bukan aku yang buat tau bukan aku *fake grin. Well orang tu janji deliver pukul 1 tapi nun sampai pukul 6 tak nampak pun tayar lori. Kol punya kol, (eh, kol?) tepat-tepat time azan Maghrib dah baru dia sampai. Apa punya service la.

Lain kali kalau tak mampu nak penuhi tak payah berjanji. Aha tiba tiba.


Dipendekkan cerita. Aku tak berminat langsung weh nak touch-touch mesin basuh. Bukan sebab dia mesin basuh. Sebab dia baru. (Eh, dia?). Selalu kalau dapat benda baru, mesti jadi nakal macam puaka. Pegang tu pegang ni tekan tu tekan ni dari siang ke malam dari malam ke siang sampai la dok lunyai dah tak nampak shiny. Punya lah jakun anak jowo sorang ni -__-''


Tapi tu dulu. Sekarang dah taklah. Tengok tengok sekejap terus blah gi solat. Malas lah nak layan. Huahahaha macam orang dah mesin basuh tu. Kenapa eh? Tulah yang aku tertanya-tanya. Adakah ini namanya dewasa?


Not mine, and not me.


Membebel sudah XD



5 wishes received:

  nub

January 22, 2011 at 9:29 PM

wahahah...aku slalu tumpang basuhan memembe jaa..gahahha

  Mknace

January 22, 2011 at 9:30 PM

:) :) :)
selamat guna mesin basuh baru
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

  si pendek dan moody

January 22, 2011 at 11:15 PM

hahhaha mesin basuh trang tang tangg

  kasyur

January 23, 2011 at 1:24 PM

style la awek mesin basuh tu. lulz

  six.september

January 24, 2011 at 1:39 AM

basuh guna tangan jela
baru kool

Related Posts with Thumbnails