Shopping Awal Tahun : Macam Main Tikam-Tikam !

BA .

Chakk !


Assalamualaikum selamat malam sayang 1 Januari 2011 (^_^)  Apa khabar semua? Pe cerita hari tahun baru ni? Best? Sape rasa best? Sape rasa best meh sini AKU LEMPANG. Tak aku tak marah. Aku cool aje.

Aku Zither. Setiap kali aku pergi shopping, aku suka ambik barang membuta tuli dan setiap kali lepas shopping huguhagahuguhaga bestnya bestnya nak tengok apa dah beli tadi nak tengok-nak tengok rupanya salah beli. Sape nak volunteer diri kena baling botol sos dengan aku? Aura sadis dah membuak nih.


Aku Zither. Sampai beli sos cili pun aku terbeli sos tomato. Aku nak coklat black forest aku ambik coklat nuts (which is memang perisa aku benci wal menci gila AAAA!). Itulah. Dibutakan oleh harga yang amat menarik hati maka tangan menggerutu ambik macam tonggang terbalek. Tak paham betullah. Why. Why? WHY???! (tetibe).





Zither. Nak sangat hapdet stok sos lada hitam kat rumah.. Aku pergi ambik sos untuk ikan bakar. Bijak sungguh gadis ini ya kawan kawan. Sebab kaler sama hitam. Aku patut jadikan ini pengajaran as the saying goes rambut sama hitam hati lain-lain -.-''


Macam main tikam-tikam yang masukkan duet syiling lepas tu control dia pakai controller (??) ambik teddy bear or anak patung yang dalam satu box yang mesin tu selalu tak dapat sebab mesin tu TIPU. Annoying. Rasa macam nak hantuk kepale kat bantal. Carik Toblerone tak jumpa pulak tu, wuwuwuwu T_____T



notakepaladibawah: barang-barang tu macam boleh beli kat kedai runcit aje, tapi gedik beli masa shopping jugak. tsk tsk. k bye.


SELAMAT MALAM SEMUA :|




13 wishes received:

  ann

January 1, 2011 at 10:27 PM

hahaha... lawak lah.. tapi diri ini pun penah jadi gitu. tapi satu brg jer yg kena tikam tuh.
nice entry!! i enjoy reading..

  arina

January 1, 2011 at 10:33 PM

hee . lawak2 :) hepy new year :)

  aNnE

January 1, 2011 at 10:35 PM

hahaha..lawak...kelaka ah..haha

dah 2011 yeayyyyy hehe

  Lia Insyera

January 1, 2011 at 10:35 PM

oh! harga murah memang buat hati rasa teruja.kan?kan?hehe

  si pendek dan moody

January 1, 2011 at 10:53 PM

@ann;
u pembeli yg bagus T___T


@arina;
HNY to you too :)


@anne;
what yeay yeay HAH . sob2


@lia insyera;
benar ..tiada lain yang benar melainkan benar2 belake ;)

  ..hizamirahim..

January 2, 2011 at 12:35 AM

haha.
terlajak perahu boleh diundur.
:P

  misSbLurRy

January 2, 2011 at 1:52 AM

adeyh.....baik antuk pale kat dinding..
kasi setting baik balek

  Rabiatul Adawiyah

January 2, 2011 at 4:44 AM

Wah.. lawak la entry ni. Happy new year! Cute plak tu blog dia..

Akak dari http://rabiatuladawiyah.com

  woot-woot

January 2, 2011 at 8:45 AM

hahhahah tomato ngn cili tu wajib tersalah der ! xD

  arep_lockermonth

January 2, 2011 at 8:46 AM

haha :P mem tikam tikam aje ye! semua tak kena da!

follower baru awk dtg nih!

follow me back tau!

www.myamigosspace.blogspot.com

  arep_lockermonth

January 2, 2011 at 8:46 AM

haha :P mem tikam tikam aje ye! semua tak kena da!

follower baru awk dtg nih!

follow me back tau!

www.myamigosspace.blogspot.com

  FasiHaH SupiaN

January 2, 2011 at 9:41 AM

comel je blog nie....tapi memang gitu la lau sale..pempuan ngan shopping tak leh dipisahkan.hehe

Umur Baru 8 Tahun Tapi Pencapaian Dia Tahap Dunia. Dia Bukan Orang Kulit Putih, Tapi Dia Dari India, Siapa Kata India Tak Hebat?

  ~WaNniE~

January 2, 2011 at 10:53 AM

Happy new year

Related Posts with Thumbnails