Rekues Bloglist BintangZiTHER .

Sape nak tukar exchange link yang dengan zither boleh tinggalkan komen.

Nama belog:
URL belog:


Few days ago ada beberapa orang jemput zither exchange link blog, but sorry sangat-sangat sebab zither nak letak bloglist kat blog ni rasa cam sayang sangat sebab nanti bloglist tu jadi buruk, susah nak baca. Plus, tak boleh show updates. Dah pernah try dulu..


Jemput siapa-siapa mai datang tengok area khusus yang zither buat untuk letak bloglist. Zither dah letak beberapa link blog sikit-sikit, datang check blog sendiri ada ke tidak pastu rekues kat ruangan komen okay ;)






Marilah menambah kemesraan antara zither dengan korang,
tehee.


Okay bye ;)



13 wishes received:

  nub

January 5, 2011 at 5:04 PM

blog : budak bukan sebarang budak

http://nubmohdtahir.blogspot.com/

  zikeryhassan

January 5, 2011 at 5:36 PM

blog ; bicaraseliparjepun

url ; http://zikeryhassan.blogspot.com

  ~WaNniE~

January 5, 2011 at 5:49 PM

blog: ~Pondok Qaseh~

http://burungjinjang.blogspot.com/

salam perkenalan....

  Encik Tikus

January 5, 2011 at 6:36 PM

blog ENCIK TIKUS

http://muhdfarith.blogspot.com

  hanafi

January 5, 2011 at 6:58 PM

Oleh sebab ko pun cun,aku pun nak masuk list,hahaha
hanafi's blog
http://hanafi.cz.cc

  Bie Cimbelang :D

January 5, 2011 at 6:58 PM

nama blog same dgn url ;)

http://dilemaseekorkucingbelang.blogspot.com/

blaja elok2 ye :)

  CeMoNG

January 5, 2011 at 7:11 PM

blog : CeMoNG

http://cemongkuning.blogspot.com

arap2 layak le masuk dalam bloglist..hehehe

  nazihahisa

January 5, 2011 at 7:12 PM

gadis & wanita

http://gadisdanwanita.com

  FIFIEY LYCHEE MARATION

January 5, 2011 at 7:25 PM

hye zither.. visiting ur blog to wish happy new year!! happy blogging ya~

  si pendek dan moody

January 5, 2011 at 7:26 PM

@fifiey;
happy new year too dear ;D

  si pendek dan moody

January 5, 2011 at 7:34 PM

@cemong;
hehe boleh.. semua layak, ini takde paksa-paksa follow punya ;)

  rie

January 5, 2011 at 7:47 PM

riezarchry's abstrak paradoks
http://www.riezarchry.com

dah letak blog zither kat bloglist rie :)

  hans

January 5, 2011 at 8:10 PM

selamat bergembira berblog

Related Posts with Thumbnails