Oh Jejaka-jejaka dan Gadis-gadis Yang Ku Puja




*shiny eyes*


Bantulah patik yang lemah lagi tidak berdaya ini. Bagaimanakah mahu dibikin ini belog lagi heh, terlalu berat sampai 440 kilobytes (o_O) dah buang widget banyak-banyak LAGI DIA BERTAMBAH BERATTT ! Hua hua hua hua~ T_______T


Padahal aku tengok isi blog ni biasa-biasa aje.. takde widget yang ala vava voom atau debab boom atau bam bamm boom. Ada sesiapa boleh bantu aku tak, sesiapa yang expert dalam hal-hal blog-memblog ni? Sape yang tak expert pun aku jemput jugak makan word-word yang ada kat entry nih  -__-''


Dah buang widgets ada ke lagi bertambah berat belog nih. Hish aku tambah widget berjuta karang sampai ke tahun depan blog nih tak habis loading hua hua hua hua. Wuwuwu tolonglah~


..and crazy waiting for your replies. T__T



Ini butang LIKE.Saje nak bagitau.



10 wishes received:

  .::WaNiE::.

January 5, 2011 at 9:08 AM

400kb kire berat jgk

tp wani load laju je

ke sbb recent comment tu?

ke sbb mmg background ni??

  si pendek dan moody

January 5, 2011 at 9:19 AM

@wanie;
laju ke? siyea, zither rasa macam.. emm.. entahla. tapi berat gila tuu rasa nak burst out tears T__T


dah try padam recent comment, bertambah berat pulak dia (????)

background pulak sedia ada dalam template.. hhmm cane nii

  aNnE

January 5, 2011 at 9:28 AM

alamak beratnye..ptutnye xblh lbh 100kb..
anne pun xtau camne nk setelkan..hehe

  Fatul Akrul Ramli

January 5, 2011 at 11:14 AM

berat ke?? laju je load

  Sca Ndx

January 5, 2011 at 12:49 PM

lambat load sebab tenet kot

  si pendek dan moody

January 5, 2011 at 1:13 PM

@fatul;
laju ke? mm..aneh je bZiTHER nih -.-

@sca ndx;
mungkin jugak, sumtimes lambat sumtimes biase2 aje

  djemari

January 5, 2011 at 1:48 PM

mungkin koneksi nya kurang bagus

  online all articles

January 5, 2011 at 1:51 PM

mmmmmm,,, hajar and slam kenal yaaa

  ~cik tiram~

January 5, 2011 at 3:43 PM

x berat laaa.laju je...kih2...

  si pendek dan moody

January 5, 2011 at 4:01 PM

@cik tiram;
uh u're the 7th person to say that. relieved..

Related Posts with Thumbnails