Nenek, Cik Puan Siti Aishah & Percintaan Dengan Uncle Seekers .



Model. Iklan.


Assalamualaikum dan selamat petang. Agak lembab juga ya aku ni orang lain dah berabad berzaman tulis pasal Uncle Seekers dengan Cik Puan Siti Aishah aku baru sekarang ni pukul 3 setengah petang baru nak taip benda ngeh ngeh ngeh. Tapi untuk kasi korang happy tak nak hampeh bila baca entry aku, aku up sikit cerita dengan selit-masuk kesah nenek aku HA HA HA.



Pada suatu masa dahulu.. Nenek aku suka sangat dengan cik puan yang seorang ni. Yelah, dalam banyak-banyak cik puan yang pernah dan telah tiada, dia seorang aje (kot) yang bertudung. Aku pun suka jugak. Masa kecik-kecik dulu aku kalau nampak batang hidung dia kat tv wah wah wah cantiknya comelnya ayunya! Memang ala-ala adore yang bebeno gitu lah. Lepas tu time Agong yakni arwah suami cik puan meninggal dunia, sedihlah nenek aku sok sek sok sek dan sejak hari itu kami dah tak nampak lagi batang hidung cik puan di kaca tv...


Yelah buat apa nak keluar tv dia bukan pembaca berita ngeh ngeh ngeh. Bosan tak? Bosan? Sape tekan pangkah sekarang aku tombak perut dia.


Then masa aku in progress nak habiskan paper SPM, kawan aku ada ungkit pasal uncle Seekers bercinta dengan bekas permaisuri and bekas permaisuri tak pakai tudung. Aku siriyes tak tahu yang bekas permaisuri yang dimaksudkan ialah cik puan yang telah lama kami nanti-nanti. -__-'' Baru tadi around pukul 2 barulah aku search pasal dorang nih, ape selow sangat aku nih T____T


Perhh pendedahan berani Uncle Seekers ni memang aku konpius nak tabik ke tak hendak nak tabik ke tak hendak last-last aku simpan ajelah tabik spring aku nih. Tu saje cerita aku di petang yang mulia ini.


Sorry kalau entry banyak typo sebab skrin laptop rosak nih, gegar 7.8 skala richter susah nak baca tulisan lah eh eh ni dah out of story ni. So, mesti korang nak tanya, apa kaitan nenek aku dengan semua ni apa yang gempak sangat kan. Aku hendak bagitahu yang..






..nenek aku mesti sedih kalau tahu yang Cik Puan Siti Aishah dah 
tak se'demure' yang kitorang pernah tengok kat tivi dulu-dulu..



Hahaha. Mengarut aje.



8 wishes received:

  cik nur

January 7, 2011 at 5:31 PM

hurm sme la dgn akak pn ska jgak tgk dia dlu nampak manis jer kan

  ishiko

January 7, 2011 at 6:01 PM

haa.... beriyaa gmba kt bwh tu..

  si pendek dan moody

January 7, 2011 at 6:01 PM

@cik nur;
itulaa :(

  si pendek dan moody

January 7, 2011 at 6:02 PM

@ishiko;
ngahaha menepati citarasa entry ;P

  hans

January 7, 2011 at 6:29 PM

uncle seekers tu ku tak suka

kesian cik puan siti aishah

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

  Firdaus Alim

January 7, 2011 at 6:43 PM

entri yang agax panjang dan berani..yeah

  si pendek dan moody

January 7, 2011 at 6:43 PM

@hans;
benar tu, entry kat blog dia nampak mcm nak malukan cik puan..sengkerk sikit perangai

  nub

January 7, 2011 at 7:38 PM

macam2 naa laa ni

Related Posts with Thumbnails