Meng-ADD Facebook : Terlalu Gewdix Aku Tak Akan Terima . Sampai Bila-Bila .







 Ha kan terus panjang bejela title aku. Ini post kedua untuk hari ni. Aku nak paksa diri untuk publish entry 3 hari sekali eh silap 3 kali sehari. tapi semalam gagal!  T____T  Takpe, hari ni aku usaha lagi.


Ini juga boleh diandaikan sebagai kesinambungan kepade entry merepek ini. Sila janganlah baca.



Kat sini aku nak cadangkan kau orang.. marilah jangan layan ini add-er punya kerenah.


1. Nama bercelup-celupan (bukan senggol-senggolan ya).




Sean Kingston.



Bukan takat nama, gambar pun dikebasnya sekali. Kena saman kau nanti padan muka. Bukan satu aku dapat camni, 10 beb SEPULOH! *tetibe. Tensen aku tensen.



2. Ada yang menyamar jadi binatang. 
 


 Kambing Pak Cik Spirit.



Kambing. Kambing weh kambing. Yang mbbeek mbeeekkk tu? Dah cantik-cantik (atau, hensem-hensem) Allah jadikan kau seorang orang kau nak jadi kambing pulak. Dasar kambeng betulla.


FYI, aku tak berkawan dengan kambing. Ternak seekor dua boleh la. Tapi kalau kambing jenis yang main fesbuk, WASSALAM  :)




3. Pic terlampau kacakk, sayang aku nak approve.



 Kerol Jelan (bukan nama sebenar)



Intipatinya jujurnya ialah, dia bukan budak sekolah aku. Bukan kawan aku. Atau bekas kawan aku (??). Juga bukan blogger terkenal atau apa. Maka hendak tak hendak aku hendak jugak reject. Ngehe




..tapi kat facebook sekarang dah tak boleh nak reject, tsk tsk T___T




4. Politik semacam.


 


Pasns Reform??


Aku rotate-rotate jugak laptop nak baca nama dia nih kot-kot ada maksud lainn.. Pasns tu stands for ..? pas negeri sembilan? Aku kesah hape? Aku orang Selangor muahahahaha.



>> Pesbuk sape terkena, tehee sorry la. Bagitau, nanti aku padam. *chingg ;)


Hai hai. Lawannya bye.



LIKE. Lawannya sangat like. ??



11 wishes received:

  Wahida Nasution Thakhrim

January 4, 2011 at 2:56 PM

tak suka juga kalau macam tu.. kalau malu tentang diri sendiri tak payah la nak ada FB..

  .::WaNiE::.

January 4, 2011 at 3:08 PM

kalau takde mutual friend skrg ni aku dok belek belek belek

'hide'


hahahahaha

  Amni

January 4, 2011 at 3:50 PM

hahaha.. sama ngan wani.... takkan approve orang suka ati.. hehehehe

  -iEkA DaRLink-

January 4, 2011 at 3:58 PM

yang last tu lawak. hahha.

  si pendek dan moody

January 4, 2011 at 5:21 PM

@wahida;
ayat tu sebenarnya aku nak letak dalam entry, tspi kot-kot ada yang terasa aku dah padam-tulis-padam-tluis +/- sejuta kali, ngaha

  arep_lockermonth

January 4, 2011 at 6:10 PM

mmg ramai facebookers yang merepek !naik tensonnnnn

  arep_lockermonth

January 4, 2011 at 6:11 PM

mmg ramai facebookers yang merepek !naik tensonnnnn

  hans

January 4, 2011 at 8:14 PM

hahahaha
ku suka letak pic merepek2 tu
hehehehe

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

  eka

January 4, 2011 at 8:52 PM

ha , nak bagitau laa kat pas n9 tu . HAHAHA . aku search username dia skunk ni . sila takut sambil terkencing . =='

  si pendek dan moody

January 4, 2011 at 8:58 PM

@eka;
oh kau nak sabotaj aku ya. aku dah besar & hanya kencing di tandas. NANTI KAU. >.<''

  fa-in

January 4, 2011 at 9:04 PM

hahah..macam2 lah
mcm seram je nk approve,kalu sy approve je pastu abaikan dia. :D

Related Posts with Thumbnails