KeSyamsul-Yusofan .

Aduih. Lamanya tak update,  Views dah berkurang jadi 700 aje tulah semua keje malas wuwuwu T___T. Sape tengok Melodi minggu lepas? Sape tengok MHI pagi tadi? Sape tengok Syamsul Yusof eceh.


Sape sangka dia yang selalu buat filem ala bohsia chia-chia tu hebat jugak buat filem seram. Kacak woo, bukan kacak orangnya. Tapi kacak cerita Khurafat tu, heheh okay Syamsul tu kacak jugak HA HA. Sape dah tengok Khurafat? Korang memang buat perangai yang macam dalam "Reaksi Penonton" kat Melodi tu ke? Dahsat betul.


Rasa macam nak pergi tengok lah. Sha-yerah, jom pergi! Takyah lah tunggu dia keluar kat HBO kau tu. Fathen, ko duk PLKN dulu la yeh HAHAH.








 Eheh, aku nak promot filem dia sebenarnya, tapi bila search images "Khurafat" semua gambar pocong aku tak ada kekuatan nak tengok belog aku hari hari kalau ada pontianak yang dizoom pada wajah eh kantoi aku suka tengok blog sendiri  (^___^")




Aloloh. 



11 wishes received:

  ecah..merangkap anak cik nan

January 18, 2011 at 9:51 AM

seramm..sile la gi tgok..hehe

  cikaman

January 18, 2011 at 9:58 AM

HAHA ;D tbe2 rndu kat fatin..
jom2 aku nak tgk..

  cikaman

January 18, 2011 at 9:58 AM

This comment has been removed by the author.
  si pendek dan moody

January 18, 2011 at 10:01 AM

@cikaman; mehlah.. nanti dah dpt keje takleh kuar hehe

  CahayaCintaIlahi

January 18, 2011 at 10:26 AM

huhu tu la da la encem
hebat ..oopss hehe

  Aki

January 18, 2011 at 10:46 AM

aki dah berjaya melepas kn dri daripada ajakan2 utk tgk muvie tuh,..haha,..xnak tgk! *penakut ni :(

  si pendek dan moody

January 18, 2011 at 12:18 PM

@aki;
haha aiyooo , gentlegirl lah sikett heheh

  Aki

January 18, 2011 at 1:12 PM

haha,..girl tuh da,.gentle je blom :D

  ardinihumaira

January 18, 2011 at 1:17 PM

dni lom tengok lagi :D

  ishiko

January 18, 2011 at 2:26 PM

aloloohh.. kiut lak pixca dya kt bwh tu ye... _ceh, biase xtgk pn syamsul ng.. heehee

  nub

January 18, 2011 at 5:11 PM

ok laa cita baru dia tu.bebaloi g tgok!

Related Posts with Thumbnails