[Hangit] : Cara Mudah Dapat Duit yaww !

Ini bukan tips atau trick mahupun rahsia mewah keduniaan ya bukan bukan bukan. Sekarang ni baca baik-baik dan ambil intipatinya.






Rajin-rajinlah melayan tetamu. Tak kira sedara sedari mak dara mak dari mahupun pakcik dan mak encik mak encik. Bila dorang datang laju-laju kau pergi dapur buat air. Masak nasi. Reneh sup. Goreng pisang keladi keledek nuget wedges frankfurters atau apa-apa sahaja yang kau simpan dalam peti sejuk paling tidak pun goreng telur kalau dah kedekut sangat.


Kalau kedekut dengan orang orang pun akan kedekut dengan kau. Ingat ni eh.


Hari ni pakcik aku datang aku hidang dengan wedges spicy punyaa sedap tau jangan main-main. Terharu bila masa balik dia serah duit 'sikit' kat aku T________T, rasa diri macam dah tak menganggur *pandang langit, mata bersinar-sinar*



Kalau suka LIKE. Tak suka LIKE jugak.



7 wishes received:

  six.september =_=

January 4, 2011 at 11:01 PM

haha
murah rezeki
camni nak jemput sedara2 dtg rumah la

  si pendek dan moody

January 4, 2011 at 11:02 PM

@six.september;
HOA main-main ko ye, ngehe >.<

  Miecyber

January 4, 2011 at 11:16 PM

Rezeki jangan di tolak...

Bahana dadah

  Cik Aish

January 4, 2011 at 11:36 PM

hehe..ingt apa td..
nice blog..ceria..:D

  arep_lockermonth

January 5, 2011 at 12:02 AM

untung la kamo!

  ardinihumaira

January 5, 2011 at 1:12 AM

yeay... nak makan pizza kat sini.. nyum3 ^___^

  si pendek dan moody

January 5, 2011 at 6:49 AM

@cik aish;
haha kan dah kata [hangit] kat title tadi, ngehehe

@arep lockermonth;
alhamdulillahh <3 <3

@ardinihumaira;
erk. kat sini takde pizza ;P

Related Posts with Thumbnails