Download Windows 8 Pre-Extreme Edition !

Wah tak sangka aku rasa baru setahun Windows 7 keluar, tup-tup Windows 8 pulak keluar. Maju bebenar..


Saje nak share link dengan korang, aku jumpa kat grabethefile.net, so jom tengok hehe.




Windows 8 Pre Extreme Edition (X32)



Kelik link pastu daunlod lah sesuka hati. Okay selamat tengahari, jom lunch together baibai!



7 wishes received:

  Nis Boolat

January 9, 2011 at 11:04 AM

da maju eh...leyh download eh windows 8 tu??

  Ezal R

January 9, 2011 at 11:23 AM

stabil ke windows 8 ni?

  saya_arief

January 9, 2011 at 11:24 AM

xtawu pown da ade win8.

  tqaAwesome

January 9, 2011 at 11:26 AM

pergggggh dah keluar w8 pulakkk. w7 pon aku tak try abes lagi.

anyway, hopefully windows 8 ni lagi mantop dari w7 yg mengecewakan. windows xp gak yg terBAEK..!

nnti zith dah try, mehla share kat sini yea :D

  Firdaus Alim

January 9, 2011 at 12:10 PM

Nice info..heeee but ade efek x

  si pendek dan moody

January 9, 2011 at 12:42 PM

@tqaAwesome;
teheh, win7 still best derr, takbrani r nak cube senonye ai suke2 je post kat sini sebab new info HAHA

@firdaus;
side effect tu taktau lagii, u try dulu hehe

  Encik Tikus

January 9, 2011 at 1:02 PM

dah keluar kea ? dah try ?

Related Posts with Thumbnails