Blog Milik Pencuri , Jijik dan Geli .

Salam petang. Boring lah hari ni idea tak keluar seperti semalam, otak kurang subur. Maka aku telah menjalankan carian yang mendatangkan hasil menggiurkan seperti ini.







Ini carian pertama aku. Jangan tanya kenapa aku search perkataan jijik. Mula-mula aku nak jugak gelak-gelak hempas tivi tapi tak elok taw gelakkan orang..... Dia cuma seorang jijik. Bukan apa pun.. Just jijik. Wao boleh digunakan kat header ayat ni. Just jijik derr..




Tapi yang ni betul-betul aku gelak nak terberak. Ada staill..





Kisah pencuri yang ada blog sendiri. Siyes aku cakap, baca pos dia ni seminit boleh terngiang-ngiang selama sejam, macammla aku ni pencuri -__-''




Carian terakhir, sebelum streamyx tiba-tiba jadi berok tadi petang.
 
http://geli.blogspot.com


 Yang ini aku suka benar dengan kata-kata kat header dia. Sejibik sejibut haram aku tak paham tapi aku nak guna masa penutup entry ni. Kalau rasa-rasa kau nak tengok blog ni tak ada guna, kosong kering kontang. Saje selit nak kasi up sikit point. o_O


Itu sajelah kisah belog pencuri jijik dan geli. Kalau trafik dia orang naik secara tiba-tiba, rasa-rasa aku boleh dapat komisen tak? Heheh. Okay till then, tata guys. And girls.



SALAM BAR VATANDOOSTAN !
Harap-harap maksudnya bukan something yang lucah -_-


 



11 wishes received:

  Yiedpozi

January 8, 2011 at 5:46 PM

Hahaha... Macam-macam la...

Terbaru: Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway
Terhangat: Gangguan Seksual Terhadap Budak 12 Tahun Di FB
Terbaik: 5 Plugin Firefox Yang Wajib Ada

  Jeonhe

January 8, 2011 at 5:47 PM

ermmm.... ekekeke

  -iEkA DaRLink-

January 8, 2011 at 5:47 PM

sengal nak tercirit aku bace entri ko nih. salam bar vartandoostan! hahha.

  nub

January 8, 2011 at 5:59 PM

macam2 ouh..haremmmm

ahahah

  misSbLurRy

January 8, 2011 at 8:09 PM

komisyen pahala....tolong member2..eheheh

  asybedazzle

January 8, 2011 at 8:27 PM

tak pernah pulak google jijik. hehe.

  Encik Tikus

January 8, 2011 at 9:46 PM

LOL pelik pelik jeaa

  rie

January 9, 2011 at 12:14 AM

macam2 jenis pun ade ek
pasni nak wat blog nama yg jijik2 jugak la
hahaha

  hanaahmad

January 9, 2011 at 2:00 AM

sangat jijik, geli dan rasa nak curik jeh idea sebegitu. hahaa

  neesa

March 1, 2011 at 10:25 PM

rajen pulak..
ngko search eyhh
geli jijik pencuri..
haha dah mcm statement meletopp..

  [ apexogamy ]

March 2, 2011 at 9:56 AM

habis pon bace dua-dua entry..haha

Related Posts with Thumbnails