Alamak Terjumpa Blog Zahiril Dot Dot .

Aiyarkk! Malunya-malunya... Ngee ngee ngeee tak tau nak cakap apa tetiba rasa nak cakap macam ni ngee ngeee kancing gigi gamaknya nih.


Apabila aku sudah jumpa benda hangat maka aku jadi macam nengong ngengong sikit bila menulis okay. Nah tengok sendiri betul ke tidak blog Zahiril Adzim. Eh terbagitau pulak!





Zahiril Adzim. Wah wah biarlah benar?


Untuk kawan-kawan yang kita suka **wow wow. Now korang kena bersabar dengan aku, sikit lagi sikittt lagi nak batak-batak sekejap tehe ;P





Dah, aku nak diam sekarang. Zahiril Adzim. Sorry terprint-screen kau secara haram muehehe. Entah sejak bila aku pandai berbatak pasal artis ni hah, buang tebiat. Laju-laju polo pulak tu! Sudahla bye-bye !



LIKE CEPATT.



12 wishes received:

  Zizie Zizot.

January 7, 2011 at 11:49 AM

huish huish, dah lama cark nih. nk pollow jgk. eheh.

  si pendek dan moody

January 7, 2011 at 12:12 PM

@zizie;
muehehe org batak memang selalu macam ni ngahahaha

  Fashionista

January 7, 2011 at 12:25 PM

zahiril nh femes ape ye??huhuh....xtaw sgt...ke aku yg ketinggalan zaman??huuhuh

  Fashionista

January 7, 2011 at 12:26 PM

zahiril nh femes ape ye??huhuh....xtaw sgt...ke aku yg ketinggalan zaman??huuhuh

  si pendek dan moody

January 7, 2011 at 12:36 PM

@fashionista;
entahla, aku pon takpaham muahaha

  nuyuEna

January 7, 2011 at 12:58 PM

tu mmg blog ori dr zahiril kot..
minat gilos kt die!..haha..

  si pendek dan moody

January 7, 2011 at 1:02 PM

@nuyuene;
kalau tak ori pun apa salahnya ngehehe

  -iEkA DaRLink-

January 7, 2011 at 2:32 PM

aku dah folo lame dahh. hahha. :)

  arep_lockermonth

January 7, 2011 at 2:46 PM

nak follow jgk la lau cmtuh1

  ishiko

January 7, 2011 at 7:10 PM

huhuu.. baru jumpe eyh.. hehhee.. dye memang besh~

  nona nadnordin

January 7, 2011 at 8:32 PM

best dan two thumbs up untuk lakonan encik ZA tu.

hey cik zither dah habis SPM? so buat ape sekarang? working? or goyang kaki je? :p

  si pendek dan moody

January 7, 2011 at 9:21 PM

@kak nora;
sekarang tgh duk blogging carik duit online ngeh3

Related Posts with Thumbnails