Adegan Tersirat : Promot Mem-promot

Assalamualaikum. Sape tak jawab dosa, sape jawab aku kiss. Mua HA HA HA.


Harini lambat benar idea nak keluar, dari subuh tadi dah terpikir nak buat entry apa tapi isi takde beb, ISI TAKDE ! *tibatiba. Aku teringat kata-kata aku kat kawan aku *blushing*, "idea keluar macam cirit birit tapi nak tulis sembelit pulak dia". Lepas tu ada ke dia suruh aku tenung tahi untuk keluarkan idea? DANGG.





...taktau dah nak cakap apa. Dah tak mau baca tak apa, tekan LIKE cukuplah, muehehe.



Aku. Indah tapi serabot.
*hiperbolaa*


Mula-mula aku namakan entry ni sempena nama aku "Tabiat Meng-ADD di Facebook : Aku TAK BOLEH Terima" lepas tu ehhh apahallah panjang sangat tajuk neh HAH. So nanti-nantilah heh aku tulis. Jangan buat entry pasal ni dulu ye.. tunggu lepas aku (perasan) kalau aku jumpa aku gigit-gigit nanti -.-''



.



.



.



Sape baca entry ni sampai habis ANGKAT TANGANN ..!
Wah wah kau orang memang penyabar tahap amazingg~ tehee. Bosan tak?


Pegi tekan nuff.
 BUHAHAHA !!!
*evil laugh*



5 wishes received:

  Encik Tikus

January 2, 2011 at 12:09 PM

huyooo dia maken rajen update blog, keh keh

  arep_lockermonth

January 2, 2011 at 12:52 PM

haaha :P susah nk update lau idea tarak kan!

  .::WaNiE::.

January 2, 2011 at 12:53 PM

aku baca sampai abis sambil rasa nak gigit jari sbb lapar

hishhhh

  Husna Lana

January 2, 2011 at 2:56 PM

hahaha. sengal punya entri. wat saspen je :D

  nub

January 2, 2011 at 3:13 PM

ahhaha..terserlah ke-loqlaq-an
di situ.hahha

Related Posts with Thumbnails