Cara Nak Tukar Blogger Template ?

Help!!

Help..


Wuwuwuwu... ini bukan tutorial ya kawan kawan.. Aku nak tukar template tapi risau nanti jadi apape..yang bad.. CHOYY!!! Mintak dijauhkan..


Sape nak tolongg ?
Macam ni masalah aku ya.. Sila baca baik-baik..


Aku nak tukar template, aku dah upload satu file .xml ni pastu keluar notis bahawa banyak gila widget tak ada apebende tah, ya Allah aku ni dahlah berbulan tak bukak blog AKU DAH LUPAA!!

1. Macam mana nak kekalkan widgets stay as it is?
2. Nak kekalkan butang 'LIKE' please !!
3. ...err, tu je kot.


Oh, ringkas je masalah aku rupanya. Ok, ada sesiapa nak tolong? Please? Aku belanja Baskin' Robbin. Hee.


Nak? Cepat ajar aku.




7 wishes received:

  Nadia H.

December 31, 2010 at 11:59 AM

1. Keep widgets.kot.
2. Rasenye butang like ni kena edit html, dia bkn kat widget, byk kot tutorial klu google..kot..

haha xtau sgt tp nk jwb gak...

  Mohd Firdaus

December 31, 2010 at 12:04 PM

sori xdpt nk tlg..xpandai..bru 2 bulan berblog..hehe..

ada masa datang la lagi berkunjung..

http://tengokroda.blogspot.com/

  si pendek dan moody

December 31, 2010 at 12:22 PM

wuwuw.. yeke.. T__T

  aisya

December 31, 2010 at 1:12 PM

nk tkar ke blogger template yer? rasenye kalo tukar, sume akn hilng & kene wat lain lah.

bile gune blogger template, anytyme backrgrnd buleh ubahh, xkacau widget len

  mira_nas

December 31, 2010 at 3:20 PM

Kalau dah copy code

1)dashbord>design>Edit HTML>tick pada Expand Widget Template> dowload full template untuk back up.

2)kosongkan> paste code template pilihan atau upload template> lepas tu keep widget bila dia tanya..

better preview dulu baru save~

  petisuara

December 31, 2010 at 4:35 PM

pasal templete ni mmg faill.s.lalu org yg buatkn..ampun xdpt nk nolong..hihi

  Shahrulsite

December 31, 2010 at 5:55 PM

Sila ikut cara kat sini http://blog.shahrulsite.net/2010/12/cara-selamat-tukar-blogger-template.html

kalau tak paham blh tanya

Related Posts with Thumbnails