a BIG BIG apologize :(

Hey all girls, friends, bloggers, friends aka bloggers, and girls of bloggers, ..and boys. Err. Hi.


Rasa macam sekejap aje duduk kat kerusi A023 tau-tau SPM dah end lama dah. Dan post yang saya tengah type ni entah bila tak end-end jugak. Haih hilang bakat nak menulis lah rasanya. :(


Sad things happened a lot lately. Orang kata bila dah habis je secondary school dah jadi bebas, free!!! happy boleh start keje kumpul duit beli henfon baru yang megah-megah okay yang tu abaikan. ARGHH.


Sape kat sini pernah rasa bila habis je SPM korang ingat dah habis semua? I mean, no more homeworks. Works., or schoolworks. Whatever. Tapi rupa-rupanya banyak lagi kerja terbengkalai macam korang lupa nak siapkan section close-up of all Form 5 kids; girls and boys, atau lupa nak siapkan slideshow yang @&^%$#  yang menyebabkan saya hari ni tak boleh keluar join my girls keluar pergi Mid GERAM BETUL DENGAN KERJA-KERJA NI SEMUA !!!!!!!!!


Okay. Back to.. emm.. "a BIG BIG apologize". Thanks to sesiapa yang ada miss saya (kalau ada la, hikhikhik) terharu sangat bila dapat quest kat formspring tanya bila nak update, tapi sorry sangat tak janji bila, sebab..... MODEM SAYA.. dia.. demam..






a BIG BIG apologize to my girls; Yiera, Fathin, Nody, Teah and blah33 sebab tak ikut korang (dengan alasan malas) argh semoga korang tak baca entry ni. Enjoy..


:( bye. Don't miss me.



8 wishes received:

  afifaa.

December 24, 2010 at 11:09 AM

heyyy dear. dah habis spm! yay!! enjoy laa. hee :)

  sri

December 24, 2010 at 12:34 PM

FINALLY! haha :D

  Encik Tikus

December 24, 2010 at 12:36 PM

ahaha bole ahh update regularly lepas nie

  ierah_deez73

December 26, 2010 at 5:11 PM

alahai...

psl 2 ke sbnr'e...
xpe2..
t pas ak ngn teah blek dri PLKN kite gerak Mid lg eah!

p/s:kitorang b'tafakur kjp ouh smpne ketidakhadiran ko kt dpn GSC sblom tgok Gulliver's Travel.eheh..=)jgn sdih ea,,,,

  yiera

December 28, 2010 at 4:59 PM

hehee dah2..don't be sad..accehh..
nanti kita kuar lg..
mase fathin p plkn pun ley gak..hahaha

  ierah_deez73

December 28, 2010 at 6:07 PM

@yiera,

try la klo ko nak 'rumah tangge' kau ranap tros.hahahahahah

  cikaman

December 30, 2010 at 1:09 PM

tak takot..ko p la men jauh2 kat sana..;D

  ierah_deez73

December 30, 2010 at 2:03 PM

ouh.nmpknye kau btol mahu tahu langit i2 tinggi kah rendah,,,hahaha..kau cabar aku ya???hahahahaah

Related Posts with Thumbnails