Okay This Is Scary

Hai assalamualaikum. Eh akak..! Lama dah kita tak jumpa? Eh makcik.. pakcik.. kakcik.. oh semua dah comel comel belaka ya semua ya? Mari dekat mari dekattttt.. SAYA SUDAH KEMBALIIIIII... okay annoying gila.



Blank.



Today, semalam, dan semalam kepada semalam dan seterusnya undur ke semalam punya semalam sesuka hati anda, adalah hari hari yang sangat menakutkan. SPM :) Konon nak fokus kat trial takmau dah blog blog segala 5-6 jam setiap hari. DOL. Yang kau online facebook hari hari tu amende??!!


Tadi siang kak syira comel ku komplen lama dah tak blogging. Takde link ya sebab saya takmau dia jadi popular sebab dia memang dah sangat popular dengan tagline itik kejam ops ops kantoi diam diam diam. Pendekkan cerita, MAU DEKAT 3 BULAN TAK HAPDET. Ha kau 3 bulan.


Yeke 3 bulan, haha pajak jelah. Pembaca sendiri tanyalah sendiri lama tidak saya tak update. Lama tidak? Lama bukan? Selalunya bila lama tak update skill untuk menulis entry sangat down. Ada orang kata, baik kau takpayah daftar blog lah. T__T  Tapi kenapaaaaa?


Baik, straight to the point. It is scary katanya sebab tadi setelah berdekad-dekad bulan-bulan tidak masuk nuffnang akhirnya saya gagahkan diri juge mahu melihat kehampaan pada ruang earning. Tapi ehhhhhhhhhh? Kok tak hampa ya? Jadi pelik pulak. Buffered earning tak hilang hilang. Malah BERTAMBAH. Tengok, saya caps lockkan bertambah tu. Mahu bold? Boleh.


BERTAMBAH. Apa gila ke apa? Eh tak elok tak elok. Apa normal ke apa? Selalu blogger kalau dapat buffered earning bukan maennnnn. Tapi ni tak tahu nak buat muka apa, muka tak bermuka? Wow wow wow, atau omaigod omaigod?


Baiklah saya memilih untuk berkata this is scary. Sebab yang bertambah bukan satu tapi DUA. Dan dua-dua sekarang ni CTR 0%


Scary. Nuffnang ni nak main-mainkan aku ke?


Nah, malam-malam ni lepas baca karangan calon SPM yang sangat buruknya-masyaAllah-apa-bende-kau-merepek-nih mari kita tengok video budak COMEL. Bye.








Selepas itu jangan lupa, laju laju tekan pada iklan nuffnang yang ada. Maka selepas itu, saya mampu jadi jutawan muda. Terima kasih :)




7 wishes received:

  bella bello

August 28, 2010 at 11:03 PM

owh cool gila budak tuh nyanyi haha

  WZulhilmi

August 28, 2010 at 11:38 PM

orang dh nk raya lah.. tinggalkan semua buku2 tu.. pegi buat kuih semua.. hahahah

  nuyuEna

August 28, 2010 at 11:52 PM

agagaga..comei giler bdak tu nyanyi..gaya nak korek idung tuh xleh blah kot..hehe

  sizuka[Izzati]

August 29, 2010 at 5:11 AM

whooooo.cool lah xupdate pun bleh dpt BE.heeee~

  Encik Tikus

August 30, 2010 at 12:19 AM

ayokkk. ada hantu update kan kott

  .::WaNiE::.

August 30, 2010 at 1:34 PM

waaa budak ituuu

hahahaha

comelnyeee

  Sophie Al-yahya

October 2, 2010 at 3:09 AM

budak ni mmg gempak giler..

Related Posts with Thumbnails