Minggu With The Most Packed Schedule

Ceh ceh ceh.. Schedule konon. Piirah.


Minggu lepas memang malas gilaa nak update. Penat tau hari-hari balik lambat hari-hari mengadap seminar. Walaupun sebenarnya baguslah kan nak dekat SPM, cuma selalu kalau bab-bab majlis ilmu ni kan manusia memang tak berapa suka hargai. Tsk. -.-''


Penatnya lah.. Ceh. Lama gila kan tak jenguk sini. Dah berhabuk blog saya kiri kanan. Tsk. Minggu paling harsh for me, sebab minggu ni, MINGGU NI, unique visitor is nearly .., ..ZERO. (T___T)




Gambar tanpa motif.


Salahkan diri sendiri. So memandangkan sekarang ni pun malas nak update sebenarnya (sebab bakat untuk menulis entry akan pudar sedikit demi sedikit kalau tak dipraktik selalu, ceh ceh ceh).

 
Kenapa? Tak percaya??

Tengok ni kepenatan sangat sampai tertidur tak kira lah dah sampai tilam ke tak.

Okay tipu tipu. Budak ni comel sangat. And I'm a little uglier.







Omg kan dah cakap. Ugly.



Jangan tanya saya yang mana. Nak mintak penumbuk tu namanya.


Paling dak pun nak end this entry kenalah bagi pic comel betul tak betul tak.



Haa kan comel ni macam ni. Balik sekolah penat macam nak hilang mata dari soket mata sebab bersengkang mata nak dengar ceramah seminar segala omg annoying nya haha.



Bakat menulis akan pudar bila lama tak dipraktik. Kan dah cakap. T__T



11 wishes received:

  WZulhilmi

August 8, 2010 at 7:01 PM

Adakah ini pendedahan gambar penulis yang sebenar?? LOL!!!

  si pendek dan moody

August 8, 2010 at 7:56 PM

@wzulhilmi;
kenapakah kamu berlol-lol wahai wan.. adakah wajah saya terlampau huduh? T___T

  Cylia Chel

August 8, 2010 at 9:30 PM

hodoh ke tak...jnji ade part yg cumil tuh...siap ade peace lagi...

  amira

August 8, 2010 at 11:10 PM

well.. luckily i'm not that helly tortured by those ceramah.. memang ada.. but not that damn much.. hehe..
dapat jugak result gempak ape..
so.. kalau lagi banyak..
mungkin nak lagi bagus.. Hoh~~

  Encik Tikus

August 8, 2010 at 11:52 PM

kamu yang mane ehh ? HAHA ;)

  si pendek dan moody

August 9, 2010 at 6:01 AM

@Cylia Chel;
aww terharunya saya. :') kah kah kah takpe biar saya gelakkan diri sendiri, hahaha .

???

@amira;
errk. ni yg susah ni, harapan tlampau tinggi -.-''

@encik tikus;
ohohoh ada org nak mintak penumbuk :DD

  ♥cutebabygirl♥

August 15, 2010 at 12:04 AM

minggu ni kite pun tersangat lahhh busyyyyyyyy T___T

  Sricahaya

August 16, 2010 at 1:03 PM

cam ku kenal ini budak...hihihi

  n@jwamz

August 18, 2010 at 10:41 PM

sabar sis... just folo jer watever ceramah tuu...
krg bile free update blog laju2 yew...:)

  lily lotus

August 19, 2010 at 2:59 PM

belajar rajin2 adik :)

  chenurulhusna

August 23, 2010 at 11:28 AM

haha.wajah kamo santek la.jgn dgn wan zul hilmi ckp:)

Related Posts with Thumbnails