Saya Terfikir Satu Benda Best :D

Heyy peeps, agak-agak kalau saya buat ni korang nak join tak? Heheh. Siap bertanya bagai.



Saya terasa gatal-gatal nak organize contest jugakla. Sape sudi nak join? Kalau ada 10 orang kata setuju, saya buat. Kalau satu orang kata tak mau saya tak mau buat. Extreme ni extreme.



Waitin' for your replies..



LA LA LA .



12 wishes received:

  amira

July 26, 2010 at 6:28 AM

apa yng best.. display la dlu contest pe.. klu best mesti I join..
Hanya perlu double click saja!!<

  ardinihumaira

July 26, 2010 at 7:37 AM

InsyaAllah kami semua akan join.. ---> ayat macam jadi wakil jer miahaha

  Seha Hisham

July 26, 2010 at 9:39 AM

bglah a bit gist about your contest yg u nak buat tuu (:
kalau rasa ada can nak menang, bolehlaa i join XD haha.

  WZulhilmi

July 26, 2010 at 10:28 AM

depends pada contest apa yg nk dibuat.. :)

  Wawa Zolkepli

July 26, 2010 at 10:32 AM

i would love to!
tp depends on wat kind of contest k.

  Peminat Katie Holmes

July 26, 2010 at 10:37 AM

ok org yg ke-6 yg respon.

  tim

July 26, 2010 at 11:31 AM

join join

  Encik Tikus

July 26, 2010 at 1:21 PM

buatlah, macam nak join je ;)

  ishiko

July 26, 2010 at 3:25 PM

buat jep.. pasttu drop kat membe2 blogger..sure ramai juin nyer..keyh ~

  bella bello

July 26, 2010 at 8:15 PM

saya sokong .(kalau sokong dapat gula gula kan ?haha)

  donnyien

July 26, 2010 at 8:55 PM

1st time..terus join lah :)

  Syira ITIK KEJ♥M

July 27, 2010 at 2:56 AM

NAK JOINNNNNN !

Related Posts with Thumbnails