Ramai Suka Saya Jahat , Benci Saya Baik ?

Hari ni ada sesuatu yang membuatkan hati rasa sayu sangat. Bukan sesuatu sebenarnya. Banyak benda. Hari ni saya banyak kali betul gugurkan air mata. Macam bom atom. Saya boleh bertahan dan jadi seorang yang gagah, tapi sekali awak buat saya tersentuh saya akan jadi sensitif sepanjang masa.




Seperti lalang di atas lah perasaan saya. Layu.. dan tak bersemangat.



Saya malaslah nak buat sesuatu yang orang tak suka. Saya tak suka. Tapi memang hakikatnya mesti ada jugak yang membenci walaupun sebaik mana kita cuba nak buat sesuatu yang baik. BUKAN JAHAT.


Saya tahu saya tidak perfect seperti anda. Anda ada segalanya. Saya tak, saya cukup sekadar ini. Dan begini adalah saya. Jangan bandingkan saya dengan awak.



Ya saya jahat, dan saya sangat jahat. Terima kasih.


**terluka sungguh hati saya hari ini. Malas dah nak bergurau dengan korang semua.




9 wishes received:

  Liyanaa.

July 21, 2010 at 11:06 PM

ala ala jangan lah emosii emosi bbe, tak comel nanti :D

  edaolala

July 21, 2010 at 11:13 PM

kenapa ni ? Chill la k. but, its true tak sume suka apa yang kita buat. kadang2 pun pelik, kita tak kacau dorang, dorang sebokk hal kita. haihh

  Zither

July 21, 2010 at 11:18 PM

@liyanaa,

haha i memg tak cumel nanges2 lagi bertambah tkcumel. hu malu3..


@edaolala,

ya betul, tapi ada masanya saya taktahan sebab rasa it's too DAMN much. haihh -.-''

  princeduyong

July 21, 2010 at 11:22 PM

buat sesuatu ikut mata akal fikiran yang waras...fikir fikirkanlah...

KOPIAH BURUK

  Syira ITIK KEJ♥M

July 21, 2010 at 11:30 PM

lorrr kenapa ni dik? sedih2 macam ni tak best la.

be strong okey? :) :)

  .::WaNiE::.

July 21, 2010 at 11:37 PM

be sensitif dengan people around ok ;)

*hugs*

sudah ok adek jangan nangis2

  Zither

July 22, 2010 at 12:01 AM

@princeduyong;

alhamdulillah.. sihat lagi akal fikiran sbb saya belum tfikir pun nk bunuh diri ke apa :)



@kak syira;

hehe memg takbest pun, sape kata badmud ni best, hehe



@wanie;

hug awak membantu,. hehe

  hentakbelipat

July 22, 2010 at 12:21 AM

adat la tu ziether..kite kalau duduk diam pun org dah mngate bukan2..benci bukan2..so move on..bnyak lagi bnde nk hndle kan dari dok penin2 pker pasal org itu dn org ini

  WZulhilmi

July 22, 2010 at 12:25 AM

Eh, kenapa nih?? take everything bad that happens in our life into positive energy.. You can do it!! :)

Related Posts with Thumbnails