My First Time : Part 2

My facebook kena hack. Tak guna. Yang lawaknya ialah dia tak tukar password saya tetapi hanya berminat untuk menolong confirmkan friend pending requests yang melambak di fb saya. Bodoh.


"Aku dah tukar password aku. Padan muka kau."


Petang tadi bila perasan wauu hati memang rasa nak meletop betul. But okay fine. Kau dah tolong aku KOT. Hati sudah sejuk sudaaa ..



TERIMA KASIH (^__^)




ouh comelnya. Eh jangan tertipu dek kecomelan.
KAU YA YANG HACK MY FB ? HAH ?!



Okay saya masih marah agaknya.


Dahla bye, saya nak gi Kedah ni. KOT.





10 wishes received:

  -telordibasuh-

July 3, 2010 at 9:11 PM

camner leh ken hack?..ni sure zither x sign out ur punye email kot?...

  .::WaNiE::.

July 3, 2010 at 9:16 PM

uiks kene hack?

  Norhayati Rostam

July 3, 2010 at 9:18 PM

haha..ade KOT lak

  Spek PinK

July 3, 2010 at 10:02 PM

uhuhh~~ kna hack ka??
aiyoyo... ada gak org bminat nk hack fb.. apa je laa ada lam tu
iskk~~ sabar noh! ;)

  bunga

July 3, 2010 at 11:08 PM

i baruuuu je kena hack. grr!

  et

July 3, 2010 at 11:18 PM

Your blog is soo cute! I wish understood the language you writes in! :)

  rynas

July 4, 2010 at 7:14 AM

rasanya boleh dapat balik akaun fb cuba hantar email kat team FB..sama cam saya akaun gmail kena hack sekali dengan blog tak leh buka lagi meroyan nasib baik team gogle tlg daptkan pword baru.

  touya karuma

July 4, 2010 at 8:16 AM

macam mana leh kena hack ?

  Encik Tikus

July 4, 2010 at 2:12 PM

uish budak tu ke hack fb you ? comel nye,haha ;)

  zither

July 4, 2010 at 8:56 PM

to all ; taktau deh sape yg kejadah sgt nak hack fb saya yg boring tuh. memang pelik seyh . PELIK !


Rasa nak meletop, kalau saya tau sapa buat memang saya gigit org tu !


oh tak, password still sama syg, nasib baik.. laptop ni saya guna sorg. err ada masalah gk ke kalau tak sign out email? saya ni pemalas SIKIT. hahak

Related Posts with Thumbnails