Lensa Buruk , The Contest

Saya sebenornya dah lama menyimpan cita-cita untuk menyertai contest ni apatah apatah apatah lagiii kamera henfon saya memang jenis lensa buruk punyaa :p  tapi malangnya tak berjumpa lagi gambar yang nampak cun.


Okay introduction yang sangat membosankan.


Lalu saya godek-godek pic-pic lama lalu saya terjumpa ini:






Setelah syarat mencukupi untuk join contest apatah apatah lagi saya dah follow Cik Ti Anne  MAKA saya dengan berbesar hati nak taruhkan gambar ini untuk dipertandingkan.


Tajuk foto:  Si Cilik Melaram
Model Telefon bimbit: W200i  (T_T)

Slogan: Saya suka blog Lensa Buruk kerana adakan contest yang beri peluang untuk pengguna-pengguna handphone berkamera cikai untuk menunjuk-nunjuk bakat bergambar dengan kualiti yang tak seberapa dan saya suka sebab ada lagu background yang sangat nice..



Dengan jujur, dan hati suci tulus ikhlas (hanya pada saat ni jela)  gambar tidak diedit. Saya memang set warna grayscale kat kamera phone. Hoho bangga bangga..


Lepas dah letak banner kat sidebar, saya dengan rasminya adalah salah seorang peserta Lensa Buruk the Contest :)


Oleh itu saya mau tag :


Demikian saja. Sesiapa nak join jugak, sila klik pada banner di sidebar. Assalamualaikum.




Apahalla entry hari ni skema sangat.




4 wishes received:

  amira

July 25, 2010 at 2:10 PM

good luck sis!!
Hanya perlu double click saja!!

  Encik Tikus

July 25, 2010 at 2:13 PM

gambar masa darjah berapa tue ? -.-

  si pendek dan moody

July 25, 2010 at 5:15 PM

@amira;
tq :)


@encik tikus;
ini bukn pic saya la encik tikus.. saya gigit encik kang.. :D

  bella bello

July 25, 2010 at 10:26 PM

comel laa budak kecik dalam gambar tue .hey thanks tag bella :)

Related Posts with Thumbnails