Rambut Lembut dan Halus Dengan Cologne ..


Uhh lembutnya rambutku !



Eh eh eh ini post rahsia tau. Anda dilarang memberitahu rahsia ini kepada sesiapa tau.. Ceh ceh ceh. Tajuk memang tak boleh blah, "Lembut dan Haluskan Rambut Dengan dot dot dot.."


Hari ni boring sangat. Duk gatal-gatal jalan-jalan pusing-pusing satu rumah lalu nampak sebotol air ni. *Okay mari kita kira kata ganda sama-sama.










Tadaa !

Nina Splash Cologne Kissable dari Avon.



Maap percubaan untuk mengupload gambar yang cantik dengan cantik tidak berjaya. Anda tersingkir. Saya tak tahu ni cologne mana punya versi sebab saya dapat ini dengan pembelian RM30 dari Ka-Ching Preloved! Yeayy.. First time I ada cologne, you.



Okay back to our topic.

Nak lembutkan rambut cara saya? Caranya, tuang sedikit cologne di tapak tangan.. dan lumurkannya pada rambut. Jangan kena kulit kepala okay.., jauh-jauh dari kepala lagi bagus. Khusus untuk perempuan rambut panjang lah ni kot. Lelaki pun boleh.


Tunggu lama-lama sikit.. buat lah kerja lain dulu sementara tunggu. And, jangan terus sikat rambut masa tu okay.. Lepas beberapa minit cuba rasa rambut anda. Tak SAYA TAK SURUH MAKAN RAMBUT LA ETON. Huu lembutnyaaa~ rambut.

Haha itu saja sekian.















Sesiapa dapat rambut ini lepas mencuba sila jangan datang jumpa saya. (^__________^ '')



13 wishes received:

  velasrizal

July 24, 2010 at 2:45 PM

takot tgk rmbt mcm megi tu..

Jom Makan Di Anjung Selera Giant Bandar Kinrara

  si pendek dan moody

July 24, 2010 at 2:52 PM

:DD

  mira the monster

July 24, 2010 at 3:01 PM

btol ke ni..hehe..okeh2 nanti kte nak cuba plak.. :D :D

  WZulhilmi

July 24, 2010 at 3:20 PM

LOL!! tu rambut kerinting tahap gaban tuh.. melekat smua sikat2. hahaha

  syaza kelyza

July 24, 2010 at 3:25 PM

hahaha , menakutkan la rambut yg bawah tu , haha :P

  Wawa Zolkepli

July 24, 2010 at 8:01 PM

wow. xpayah susah2 g megi kan rmbut kat salo0n.
gune cologne pun boleh(ala2 rejoice gitu).

  Seha Hisham

July 24, 2010 at 10:17 PM

huhuu kena try ni ! (:

  Encik Tikus

July 24, 2010 at 11:11 PM

Hahahaha ;)

  ardinihumaira

July 24, 2010 at 11:42 PM

dni suka cologne tu! suka semua barangan avon ;)

  Fay Nana (Cik Fana)

July 25, 2010 at 8:16 AM

Hahaha! macam takut je nak cuba. Jadi rambut megi tu karang payah pulak nak rebonding balik. :P

  ain fathihah

July 25, 2010 at 8:51 AM

grrr. habis rambut I. haha

  Dark Half

July 25, 2010 at 9:56 AM

sedap per rambut megi.. :p

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

  si pendek dan moody

July 25, 2010 at 5:19 PM

@ to ALL commentators ;

haha i cube menjadik tauu , baik u all cube sekali kalau tak i buat rambut u all mcm tu. keh keh keh

Related Posts with Thumbnails