Keyword Yang Menggetikkan


Kalau getik duduklah diam-diam dan gigit jari :D



Oh oh jangan ada sesiapa yang berani nak merujuk kenapa saya masih mahu untuk tulis entry sedangkan saya sudah pun ber !@#$%^& sebelum ini. Berani kliklah.



Baru tadi terasa aihh dah lamanya tak masuk nuffnang kan, nak check amaun terkumpul lah kononnya, ceh ceh. Padahal takde naik berapa pun (-.-'')  Selalu pun kalau check keywords memang.. no results. T____T



Eheh eheh. Ni yang nak senyum sampai ke rambut ni. Hari ni ada pulak keyword best masuk. Memang syok punya best tau. Besh. Takdelah asyik pasal ariel kantoi. Balik-balik ariel kantoi macam takde benda lain lagi budak-budak zaman sekarang ni nak kantoi. Berbalik pada tujuan asal, mari kita say bye-bye to Ariel..





..and say HI to mr. captured-on-screen-keywords!  Yeay!





 Oyeah ni saya set LARGEE gituu...



Nampak tu nampak tu yang saya dah tanda tu? Ha tak nampak cepat-cepat order cermin mata takut pendek umur aishoshesyosyefesho oh apa saya cakap nih! Sila tekan atau klik atau tekan atau picit atau mana-mana sahaja yang anda rasa anda tak mahu buat. Sila buat sekarang.



Keyword itu yang merah-merah itu: Zither pandai. ???? Tang mana pandai tu? Hey hey heyy you nak puji-puji I pun janganlah nak lebih-lebih naa. Mentang-mentang I nak organize contest you start nak bodek-bodek I heh. Jangan harap. Contest pun hapak I tak terbuat lagi you dah start nak buat. Licik tau ni licik !! *buat suara wanita gila gelak. Oih, memang seram.



Okay dah tu je nak cakap. Haha. Memang, memang tah hape hape. Sape suruh baca. Tengok, korang baca jugak post ni sampai habis kan? KAN? Hahah. Pedulikan apa yang saya cakap kat sini. Saya tengah study sekarang ni. Yaa saya tengah study!



Tadi sains senang kacang wehhh !
Hidup mesti bajet.
 Bajet 2010.



24 wishes received:

  WZulhilmi

July 26, 2010 at 10:09 PM

LOL!!

  AiN Z

July 26, 2010 at 10:15 PM

hahaha..

  Sheera Razak

July 26, 2010 at 10:23 PM

saya setuju 100%! :D

  si pendek dan moody

July 26, 2010 at 10:31 PM

@sheera razak ;
hahaha setuju tang mana tu? :p

  -telordibasuh-

July 26, 2010 at 10:45 PM

hehe...cukup menggetikan hehehee

  syAzAnA

July 26, 2010 at 10:47 PM

haha. keyword memang camtuh kan. kelakar jeh. wakaka

  shazika

July 27, 2010 at 12:44 AM

sy pon pernah dpt keyword heli mcm tuh
eeeuuuww

  sizukaDeboss

July 27, 2010 at 3:10 AM

haha.kot zither memang pandai mne tau.mybe org tu yg lbih memahami:P

  .::WaNiE::.

July 27, 2010 at 8:39 AM

kekekekke

bijak bijakkkk

  Encik Tikus

July 27, 2010 at 12:13 PM

hahaha, bangga lah tue ;D

  Candy Dandy

July 27, 2010 at 1:32 PM

haha ariel kantoi. dari aku entri dada dada dada. haha mau tak senyum sampai gigi.

  miss lolly a.k.a luvfareda

July 27, 2010 at 3:01 PM

grrrrrr

Hulalalala :D

  si pendek dan moody

July 27, 2010 at 5:17 PM

@encik tikus ;
haha mana ada mana ada.


@candy dandy ;
kah kah kah sume nak pikir 18 dot dot je. apelah dorg nii

  Liyana

July 27, 2010 at 9:44 PM

hahaha....
rajin dia study..

jom la.. nak study jugakla.. ^^

  zither

July 27, 2010 at 10:21 PM

@liyana ;
mau tease sama saya ka ? aiyaa

  bella bello

July 27, 2010 at 10:25 PM

awak memang pandai berblogging :) saya suka saya suka .hee

  si pendek dan moody

July 27, 2010 at 10:37 PM

@bella bello ;
alamak alamak , ini pertama kali saya terpuji !

eh eh. dipuji . :DD

  lily lotus

July 28, 2010 at 1:26 PM

haha..takde kerja cari betul :D

  hentakbelipat

July 28, 2010 at 4:26 PM

doa lah tu.hehe

  elmo blurb

July 28, 2010 at 7:02 PM

mampu senyum.. ^__^

  si pendek dan moody

July 28, 2010 at 7:28 PM

@hentak belipat ;
AMINNN . hehe

  Pinky Pixie

July 28, 2010 at 8:40 PM

oh, suke yer. hehe

  amira zakiah

July 28, 2010 at 9:07 PM

huhuhu

  Roxy zai

July 28, 2010 at 9:12 PM

ok laaa tu dikatakan pandai^__^

Related Posts with Thumbnails