I'm An Addicted Blogshopper !

Help help. Tak tahan tengok blogshop jual baju cantek cantek.


Gatalnya tangan asyik nak membeli je, ARRGH !


Oh, takpe takpe. Saya memberi rezeki kepada sahabat blogger. (>.<)



Nak promote blog kat post yang ini, rekemen blogshop yang best untuk saya? Yang cantik cantik murah murah.

ANYONE?



7 wishes received:

  .::WaNiE::.

July 14, 2010 at 12:02 AM

hahah mmg xberani tengok

pasti terjebak

  amira

July 14, 2010 at 12:13 AM

huhu... soalan nye ader duit tak?
kalau ader duit..
cukup bajet untuk bulan ni tak??
so...klu xde..jgn lawat blog2 shopping ok!!

  ardinihumaira

July 14, 2010 at 8:17 AM

dni pun sama.. hehe

  Amanda Eltiqaz

July 16, 2010 at 12:03 PM

sama2. suka beli brg online. tapi skrg dh kurang sejak kena bebel dgn mak..hiii~ =P

  ardinihumaira

July 17, 2010 at 10:31 PM

hye, dear.. nape lama tak update... dni nak mengomen ;p

  Razman

July 18, 2010 at 12:58 AM

aku suka barang free je..

  Zither

July 22, 2010 at 12:06 AM

@wanie;

haha, memg itu sesungguhnya!


@amira;

hehe ada tu ada.. tp takbleh nk stop tu itu masalhnya.. hehe


@ardinihumaira;

hehe i know u i know you..


@amanda eltiqaz;

:) yep


@razman;

lah, nak brg free ya kena beli jugak namanya. free sbb beli byk. ha ha. ok taklawak

Related Posts with Thumbnails