Cabaran : Copy & Menang !!



Hah tak cukup besar lagikah? Ini MP3 player, and nilah hadiah untuk contest ni, bukan satu tau. Tapi TIGA!  Huu seronoknya la kalau saya dapat.. Saya nak sangat-sangat ni tau.



Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com 

  

Kalau nak join rajin-rajin klik link kat atas, moga-moga saya yang menang HAHA. Itu saje. Akhir kata, jom join ramai-ramai :)




8 wishes received:

  hudhud

July 22, 2010 at 8:12 PM

copy je? camne dia pilih pemenang? haha

  si pendek dan moody

July 22, 2010 at 8:17 PM

haha saya ikut aje rajakamil cakap ape, copy dan paste ayat. tu jerk, mudoh, sekejap aje dh dikategorikan sbg join (^_^)

  ardinihumaira

July 22, 2010 at 8:41 PM

Goodluck dear!senang je kan join yang ni ;)

  PIDUT ASiS

July 22, 2010 at 8:47 PM

hahahah...copy paste report lab???heheheh...bahaya tu...kantoi nanti..hehehe

Post Terhangat...
MELAYU KAKI PORN???

  WZulhilmi

July 22, 2010 at 9:58 PM

Uit.. senang nye.. haha Gud luck by the way.. :)

  nas

July 24, 2010 at 1:09 AM

eh...copy jerk leh menang???
menarik!!! hahahhahaha..harap2 ko mng ea...ak xmasok..xde mse...ade sports nie..:)

  syahira ariff

July 24, 2010 at 12:26 PM

senangnya!
thanx for sharing dear
untung2 dpt mp3 pink!
yes!

  si pendek dan moody

July 24, 2010 at 12:36 PM

@ardinihumaira ;

haha yep. awak pun juin sekali kan.. heheh


@pidut asis;

eh eh mana ada laa.. saya ikut arahn je :P



@wzulhilmi;

tq tq :D



@syahira ariff


yup betul betul betul !! sebab tu saya join.. ngeh3

Related Posts with Thumbnails