Bye-bye Kasut Kelip Kelip ! :')


Perjalanan mengajar kita untuk melihat sesuatu yang indah..


Assalamualaikum.

Hari ni saya nak buat perubahan lagi pada blog. Bukan lah sombong nak kata blog ni akan jadi better, cuma nak okay kan saje :)


Hari ni akan menjadi agak sedih, tapi pengorbanan harus dilakukan untuk mendapatkan sesuatu yang lebih baik :)



Perkenalkan,
Ini Si Kelip-Kelip. Dia ni sentiasa berkelip. Tak pernah penat, walaupun kadang-kadang dia stuck sekejap tak mau bertukar kaler, tapi itu bukan salah dia tapi salah internet yang slow ni. Walaupun dia satu tapi dia bawak pelbagai warna. Comel kan?



Dulu saya hire dia sebagai penyambut tetamu sebab dia ni comell sangat!  Sampai dah boleh jadi mark yang ini yang 'blog yang aku masuk ni mesti blog zither'. Ecehcehceh.. Dulu ada sorang rakan blogger, si bayan namanya, dia kalau masuk sini tak sah kalau tak cakap,
Hai blogger kasut berkelip-kelip!


Haha. Saya suka dan saya sayang sangat dengan Kelip-Kelip.


Walaupun setakat ni tak pernah ada lagi orang komplen tentang dia.. tapi saya rasa bertanggungjawab terhadap visitor, kot-kot si Kelip-Kelip menyusahkan blogger yang internetnya slow.. Yelah.. Kelip-Kelip sekor ni bukan senang nak load.



Sangat bertanggungjawab kan saya ni? Heheh. Maafkan saya Kelip-Kelip kerana saya telah mengambil keputusan untuk merehatkan awak dari blog. Jangan risau awak akan terima pencen. Hehe. Duduklah di blog dalam post ini buat selama-lamanya. Saya akan selalu jenguk awak. Promise.



Dan mulai hari ini, Kelip-Kelip tak akan sambut korang-korang semua lagi sewaktu masuk ke bintangzither. Jadi sementara beberapa minit ni korang tengoklah Kelip-Kelip puas puas ya.. Tapi jangan tempek mata terus kat Kelip-Kelip, rosak mata korang nanti padan muka. Kiss goodbye to Kelip-Kelip.



Si Kelip-Kelip.. jangan nangis tau..



Bye bye, love.. 


You'll be deep in memory.. :')



7 wishes received:

  ardinihumaira

July 22, 2010 at 9:54 AM

kasut kelip2 penat ye... nak berahat jadi penyambut tetamu ;)

  Liyanaa.

July 22, 2010 at 2:48 PM

dh lah laju gila dia berkelip T_T

  Zither

July 22, 2010 at 2:50 PM

tu yg comel tuu, aww awww!

  Umie Nadhirah

July 22, 2010 at 5:36 PM

Bye2 kasut kelip2 :)

BTW,Thanks follow Umie,
Umie follow sini gak okess?

  Zither

July 22, 2010 at 5:56 PM

@umie;

tq :)

  WZulhilmi

July 22, 2010 at 9:24 PM

Lor.. kenapa buang?? sbb kasut kelip2 ni lah lagi menarik perhatian blog nie.. sedih tgk dh tak da :(.. Hahaha.. tapi it's up to then.. Ur blog rite.. :)

  si pendek dan moody

July 24, 2010 at 12:39 PM

to wzulhilmi ;

sebab saya risau kot kot kasut ni ler yg lmbat kan loading blog ni..

to kelip-kelip ;

suryy syg ..

Related Posts with Thumbnails