Yuna - Super Something (Libresse Theme Song)

Iye ke Libresse theme song ?

Entahla not sure, tak sempat nak check kat site Libresse. Haha. Saya tertarik dengan kesuweetan lagu ni, masa tu terdengar kat Hot.fm pagi-pagi Crew :) English dia sangat attractive, rasa ditarik lalu saya tertarik.

I really enjoy lah dengar lagu soft ni, walaupun saya tak pernah jadi peminat Yuna. Tengah nak pertimbangkanlah ni, uolss =P





So apa tunggu lagi, jum dengar sama-sama :)






video


LIRIK : Yuna - Super Something


You see
I was nothing more
Than a girl who wished
For something different
watchin her dreams
From a distance

You see
When you came in
It’s a different game
You believe in me so much
You turn me from nothing to a girl
Who’s super-something


*chorus

You’ll see
I’m better
I’m faster
Stronger
I’m happier
When you by my side
(kulalui semua dengan senyuman di wajahku)


You’ll see
I’m better
I’m faster
Stronger
I’m happier
When you by my side
(ku tempuhi semua kerana engkau di sisi ku)

The truth is
I was never more than this
Something kept me reaching out
For something
But my heart is wanting
What it’s looking for

Then you came
You turn me upside down
I’m no longer afraid
Of chasing
Possibilities
I’ll be the last one standing

*chorus






I'm better faster stronger bak kata Yuna (^__^)Tapi teringat pulak, lagu ni iras-iras lagu Kanye West. Ha ha melampau kah? Itu saja post kilat for today.

Thanx for reading and love ~



7 wishes received:

  hadawa

June 11, 2010 at 4:34 PM

a'ah,,yaa2..ari tu sy g pwtc,,dye dtg smpena duta libreese..dye cool,,sy ske..^_^

  nabilah_2908

June 11, 2010 at 5:32 PM

suka dgn lagu ni...simple jr..kt radio dh mula kerap putarkan lagu ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BABIES

  Encik Tikus

June 11, 2010 at 5:45 PM

dia dah gemok sekarang ^^ i mean berisi lahh,hehe

  Admin My J SSU

June 11, 2010 at 7:35 PM

salam, pandai betoi dia main gitar, boleh gi jauh...

  RyuJi

June 16, 2010 at 8:29 PM

yunaa i lap u..hahaha

  REMEDY

June 16, 2010 at 8:36 PM

orang kata yuna ni low profile...entahlah belum pernah lagi terserempak dgn dia kat ofis...kalau jumpa nanti...remedy cuma intebiu dia ahaks

  sugar2 kapas strawberry

June 16, 2010 at 8:47 PM

love her outfits

Related Posts with Thumbnails