Up Backlink dengan DoFollow





Kalau tak faham apa itu backlink boleh pergi sini. Satu cara lain yang mudah adalah dengan mengeset blog kita dengan DoFollow. Caranya mudah je, kita kena kacau dia punya HTML code. Hi hi hi hi...ni yang best ni..


1. Dashboard > Layout > Edit HTML.


2. Tick pada Expand Widget Templates seperti di bawah:




3. Tekan CTRL F. Cari dan padam code di bawah.

rel='nofollow'



4. Pastikan tiada error dan Save Template.


Easy~



9 wishes received:

  Adam

June 6, 2010 at 8:44 AM

Alternatively. tuka no jadi do. dia akan jadi rel='dofollow'

  SuRayA^i.

June 6, 2010 at 9:40 AM

hehe nice! thnx share bnde nh =D

  Syira ITIK KEJ♥M

June 6, 2010 at 10:23 AM

apa fungsi ada dofollow dengan takde dofollow?

  anastasyea

June 6, 2010 at 12:16 PM

Kita buat dofollow kat sini boleh =)Nanti senang la awak pergi ke blog kite.
ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT

  maCy

June 6, 2010 at 1:10 PM

:)

  Encik Tikus

June 6, 2010 at 1:26 PM

tadi check ada tiga tempat. nak padam ketiga-tiga kod tuh ke ?

  Syafrizal

June 8, 2010 at 5:47 PM

blog saya dah dofollow hehe

  Haulid Al-Hararr

June 10, 2010 at 4:11 PM

testing..

  streetneon

July 22, 2010 at 9:01 PM

waaaaa......kagum2,
bler dah delete nofollow 2 tetibe jer blog sy punye linkwithin da dapat kluarkan gamba..
tenkiup2

Related Posts with Thumbnails