Trafik Yo-yo Bahana Tak Pandai Jaga Laptop

Assalamualaikum..



Cute yo-yo is just for a cute girl, but not me.


Saje be a bit sarcastic :)
Kerana secara praktikalnya ini adalah diary, secara tak praktikalnya, bukan. Penuh dengan tayangan trafik semata.

Saya dah tak update belog ni nearly a week, dalam masa tu trafik jatuh 95%. Hah3! (Masih lagi gelak bangga kau ya?!) Semua dah tertanya-tanya mana saya pergi, ceh ceh ceh hangpa ingat che' ni artis ka? Wakaka.

Bukan apa.. malas rasanya nak update dengan keadaan skrin yang macam ni, bergetar-getar naik atas turun bawah. Grafik sekejap bertukar jadi biru hitam purple hijau semua ada, cakap aje nak warna apa. Haihh..

Inilah bahana tak pandai jaga laptop. Jadikan pengajaran okay?


Trafik highest tu berjumlah 219 sahaja.. seperti yang akan tertera di bawah-bawah nanti.



Teruk kan? Mula-mula tinggi and sedikit demi sedikit ia jatuh jatuh jatuh dan tak naik-naik lagi. Sedih la jugak, tapi nak buat macam mana. Laptop Sendiri cari pasal.


Itu baru BEBERAPA HARI tak update, belum masuk seminggu lagi. Jom tengok visits in a day yang sempat saya capture.



 1-1-1-2-1-23-20-1. wtf?


This is the worst la I think, tengoklah. Lawak gila seh. Macam mana trafik elok-elok one visitor per hour (???) terus naik jadi 20 in the next 2 hours? Awesome ke tak awesome. Tengok ni dah macam gigi rongak yang menonjol hanyalah gigi arnab dua ketul itu. Shit, apa ni.


Asal bagi segala jenis yo-yo di atas adalah ini.



Oh trafik yang tinggi, ku rindu, kangennnn banget sama kamu.


Mula-mula start blogging, trafik paling memadai saya pernah dapat ialah 1246 a week (tengok saya ingat lagi). Kemudian naik ke 1446, jumlahnya macam sama kan, kembar kot. Haha. Lagi dia naik kepada 1900++ dan masa tu memang terasa sangat VIP lah, bhahaha betapa hati cepat puas hati terutama bila trafik up lagi kepada 2100++.


Saya sangat berusaha untuk mendapatkan semua ni, ceh ceh ceh.. Tup-tup bila dah berjaya dapat buffered earning, skrin laptop jadi macam ni. Demam, until now. Sobsob.



 The latest one, buktinya: tengok tu pukul 11. Sekarang pukul 1. Haha.

Inilah bahana tak pandai jaga laptop. Atau inilah bahana gila blogging.

Akhir kata, sayangi laptop anda. Atau cintai blog anda.




4 wishes received:

  Syira ITIK KEJ♥M

June 16, 2010 at 1:53 PM

HUHUHU~

ok ok nak jage laptop skg~

  Encik Tikus

June 16, 2010 at 1:59 PM

eheii,selamat kembali ! haha,rindu jenguk ini blog ^^

  sueIM

June 16, 2010 at 2:22 PM

hehe , saia jaga saia jaga :)

  APAN

June 16, 2010 at 2:47 PM

anda dinasihatkan supaya banyak bersabar....
memang perit rasanya apabila kita tidak dapat memenuhi kesangapan kita utk blog...
huhu...

Related Posts with Thumbnails