Tag Lagi dan Lagi serta Lagi Lagi ..

Oh my God baru perasan saya banyak hutang dengan orang. Around 10-20 juta jugaklah. Tsk. (T_T)


Kau tahu betapaa ku sayang padamuuu, tapi apakan daya, diri tak mampu menanggung..  Okay saya tak tahu ape jadah bunyi lagu ini. Tapi ini adalah lagu. Dan awak WAJIB nyanyi sebelum masuk kelas. Atau kuliah. Atau tempat kerja. Okay DIAM.


Ini TAG yang saya baru dapat dari cik Dawy. Baca jum, tak nak baca sudah.







1. Suka tak dapat award ni? Bagi ucapan sikit (^_^)
Baiklah. Sejujurnya, happy. Tak jujur, tak happy. Kenapa? Sebab saya dibayangi oleh hutang-hutang tag sebelum ini. OMG~~  Takut I takut.



2. Bintang tu cantik tak di mata kamu? Suka bintang?
Eh of course cantik.. SEMUA BINTANG CANTIK!  Awak boleh tahu betapa saya suka bintang dengan melihat blog saya ni. (Okay lepas ni rasa nak tukar template stroberi kepada template patrick star pulak) -.-''



3. Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya.
Ini rasanya dah tak payah tanya kot. Rasa-rasanya apa yang saya potpekkan selama ni jelas menunjukkan yang saya sangat suka blog ini :

Tengok! Sampai 3 weh saya bagi weh. Sila hargai :D



4. Bagi award ni kepada 3 blogger yang lain. Jangan lupa yaaa ..
Tak mau lah cik kak, TAK MAU!
Tiga orang je? CEH. Saya mahu beri award ini kepada SEMUA FOLLOWER saya.
Haha gila diva weh zither sekor nih. Tak malu :D




p/s: Siapa sudah baca sila ambil. JAWAB TAG INI OKAYYY. He he saya tak paksa.


Saya tujukan ini khas untuk kawan-kawan blogger tersayang yang saya ..errr. Yang saya hutang TAG dengan. Harap dihalalkan semua hutang-piutang saya selama ini. Saya tak mahu bankrup! (=.='')



2 wishes received:

  Fay Nana (Cik Fana)

June 28, 2010 at 8:01 PM

award ni tak terpost2 lagi dekat belog. ihihi...:P

  Norhayati Rostam

June 28, 2010 at 10:13 PM

betol ke boleh amik nih?
baik hatinya..

Related Posts with Thumbnails