Sejarah 300





Hoyeah follower sudah meningkat kepada 300. Bravo to me, and to youu, kerana menjayakan misi. Haha.







Nombor khas khusus ku rompak, eh tak curik dari nenek Google.
Untuk Cik Nadia.
Maaf saya tak tahu blog dia apa, saya tak pandai stalk dan cari maklumat. Kalau tak sudi, datanglah claim link kat sini. HAKHAK.



No misi anywhat lah actually. Masih ingatkah tentang Kekasih Cintaku Yang Ke-100?

Aku tanpa rela telah curang pada janji. Kerana aku tidak mampu, maafkan daku.  -.-"




p/s ; Sebenarnya pada zaman sekarang ada jugak budak Form 5 yang tak mampu belikan hadiah untuk orang. Haihh sapelah tu. (T__T)










3 wishes received:

  fndrocka

June 17, 2010 at 11:21 PM

kena bagi hadiahah kat follower 300...harap ramai2 follower ni dorg bacalah entri ni

  Encik Tikus

June 18, 2010 at 12:09 AM

tapi yang tak bestnya bukan semua follower baca taw. Juz follow jer but congrats lah to you. I jauh lagi nak ke angka 300 tue :)

  zither

June 18, 2010 at 12:20 AM

encik tikus ; setuju sgt! betul tu.

that's why lah kita tak boleh berlembut dengn follower, kita harus PAKSA mereka BACA !!!!


agaggaga!~~

Related Posts with Thumbnails