Penerbit, David Teo Masuk Islam ke?


Tengok muka dia senyum, auww~ Cute je.


Pagi-pagi online aje dah dapat struck, memang terkezut. David Teo masuk Islam. Tambah-tambah pulak tengah makan aiskrim ni, tercekik saya! *ape kes makan aiskrim pagi-pagi? Haihh..




Cool lah pagi-pagi ni kan, saya memang suka dengan David Teo. Walaupun bukan orang Melayu dan dia tidak beragama Islam tapi filem yang dia terbitkan, memang perr~~ Ada pasal motor, rempit, superhero, keagamaan. Filem kalau ada nama dia, agak-agak memang meletupp arhh! Best-best. Tabik springgg sama David Teo. :)


And now, terdengar *terbaca cerita kat online gossiper katanya David Teo tergerak hati nak masuk Islam. Alhamdulillah.. ada jugak cerita-cerita pasal dia fight sikit dengan Pierre Andre. Tak tau lah apasal. Mr. Teo ni just luahkan kata hati dia je.. belum bersedia lagi nak masuk Islam.


Tapi yang penting, baguslah Mr. Teo kalau dah fikir macam tu. Hopefully, dia teruskan hajat murni dia. Kita yang dah dapat nikmat Islam ni sekurangnya bantu dia dengan doa moga-moga dia dapat Hidayah daripada Allah. Amin..



7 wishes received:

  ierahaziera

June 12, 2010 at 12:51 PM

ooohhh...ingatkan da msok islam betol3...hik3

  cik kuntum

June 12, 2010 at 1:08 PM

really??? :)

  Muhammad Fakhrul Rozi Abd Rahman

June 12, 2010 at 2:24 PM

baguslah kalau betul

  Encik Tikus

June 12, 2010 at 5:06 PM

tepuk amai-amai belalang kupu-kupu. lari topik~ ^^

  Frodo Baggins

June 13, 2010 at 12:31 AM

hahahhahaha ...
wa ske bila beliau ni bcakap
nak gelak ada, terkesima pon ade.
nak masuk islam ke? x pnh dgr...
kalau betul, smga tbukak pintu hati



>>___<<

  Affan Ruslan

June 13, 2010 at 11:09 AM

Salam.
Moga ALLAH beri kefahaman terhdapa agama Islam

  APAN

June 16, 2010 at 2:48 PM

alert betul mata kamu dengan berita itu semua...
aku x terperasan lagi ma...
huhu...

tpi bagus la kalau betul... :)

Related Posts with Thumbnails