Oyeah My English Paper :)

Yeh yeh, harini tak rugi langsung ar datang sekolah. Selama ni rugi ar? Oh,tak. HAHAHA. Tadi dapat paper BI yang saya dah idamkan sangat-sangat. Ugh sampai termuntah air liur pikir macam mana lah result saya nih.


Hoyeaa.. setart dapat paper 2, dah best dah. Seronok weh. Seronok. Markah tinggi dan banyak salah. Wah, apakah itu.  :D



Tu bulatbulat warna pink tu shaye laa ;D



Tiba masa dapat paper 1 pulak, karangan punya. Oyeah oyeah. Dapat score jugak. Sukasukasuka  (^__^)


Karangan saya dapat satu note berbunyi  "GOOD!"  tahu ? Entah tak tau nak berapa kali ulang nih, hepynya hepynya hepynya hepynya harini. Hepy gila rasa nak belanja semua orang makan pizza. SILA LEMPANG SIKIT BUDAK ZITHER NI.


Hahah.. malam ni tidur dengan senyuman sampai hilang telinga.  (^____________________^)


Teacher time kaceh ..



6 wishes received:

  Syira ITIK KEJ♥M

June 22, 2010 at 8:43 PM

congrats2 hehe lepas spm pasni leh amik kos TESL :D :D


errr... ke tanak jadi cikgu?

  Rowena Chasez

June 22, 2010 at 10:16 PM

oyeah pyeah..
congratz dear..(:

  SheY PuLL

June 22, 2010 at 11:11 PM

fuyoooooo ..

dapat GOOD...terer la 2..:)

boleh x ajar abg epul kat cini..:)

  .::WaNiE::.

June 22, 2010 at 11:26 PM

good

keep it up ;)

  SyaNa_SaN

June 23, 2010 at 2:35 AM

Hye zither,

Waahh. Heppy nya dia arini.. Bgus2z. Congrate jugak yer.

Btw, Syana follow blog nie. Bila free jenguk2xlah ke SiFi yer. Wee

  CengkodokPolkadot

June 23, 2010 at 10:42 AM

meletop la ye?

Related Posts with Thumbnails