Mind Your Own Business please ..

Tiba-tiba teringat kat seorang rakan blogger saya ni, ciri-ciri macam saya jugak kot.. newbie, dan masih mentah lagi dalam selok-belok dan dunia memblogging.. Tapi saya tabik dia lagi hebat dari saya la.. hihi. Simpati dengan apa yang dia lalui, tak sampai setahun jagung dia terjun join blogspot dah tak pasal-pasal kena label gedik dan saje nak flirt dengan orang.. Heyy what the h*** ??



 *hey kau mencarot. Say sorry now!*


Hee mulut tu sesedap hati aje nak tibai orang.. Dia ada her own right la nak buat apa pun dengan blog dia, nak cakap apa pun dalam blog dia. Bukan hang yang pi susah-susah updatekan belog untok diaa. Hang tak suka hang pi main jaoh-jaoh na. BETUL TAKK ?

*ni apekeh pulakk..


Dah kalau tak suka baca blog orang yang gedik, tak yah lah baca blog orang 'gedik' ! Nyebok aje. ^_^


Bak kata saya profesor dulu masa kecik-kecik, "get lose, foot lose, berambuss.. "
Bhaha.. jangan tanya saya eh ni apa, saya pun tak faham ..dia belum matang lagi.  =P



2 wishes received:

  Nadia

June 4, 2010 at 9:16 PM

sape sape sape?

  Xeera Nazira

June 4, 2010 at 9:34 PM

betul2.. blog dia, suka hati dia la nak cakap ape pun. mencarut2 pun lantak pi kat dia la.. bukan dorang yg susah2 updatekan blog dia. ish3.. kdg2 sy bengang gak org camni. nak komen2 ape yg kite ckp kt entry kita. what the lah! tanak bace, blah.. ni kutuk2 plak.. aish, x phm betul lah...

Related Posts with Thumbnails