Kacau Keywords Orang , Perbuatan TIDAK BERMORAL

Haha dari title aje sudah tau yang saya hendak membebel. Gila ah. Sebelum ni kalau ada komputer tapi tak ada internet fullamak gila bosan rasanya. Yeye je ingat kalau ada internet keseronokan akan jadi seperti unlimited.

Sape kata ada internet takkan bosan? Sila jangan mengaku. Haha. Pelik oo, saya selalu bosan duk mengadap internet lama-lama. Selain berblogging, blogwalking, facebooking dan downloading, dan another ing-ing - hanya cuci pinggan saja kegemaran saya yang unlimited. Selain tu tak ada. (^___________^ '' )




Jadi kalau dah meraban punya boring saya akan tekan tab  HOME  di pelayar Firefox dan mulalah membuat kerja-kerja tidak bermoral ..


|

|

|

.



siap ada watermark lagi youu ;P


Kemudian kelik pada tab  Google Search  ya kawan-kawan. Hati-hati jari tu jangan terpele'ot pulakk :D


Then tengok sapa yang kenaa ..






Hoyea ! Dah jumpa satu mangsa, tengok tu. Saya pantang nampak site yang  [dot] blogspot [dot] com tau. Kasi terjah sikit, then tinggal pesanan kat shoutbox. Harap-harap bila dia bukak akaun Nuffnang pada masa akan datang, keyword yang popular adalah keyword saya. KIH KIH KIH. Seronoknya.






Mission accomplished. (^_^)\/



So lepas ni kalau jumpa keyword pelik-pelik yang masuk blog korang, jaga-jaga. Jangan melatah okay. Hahaks.


Bye-bye dear Wert, hope kita bertemu lagi. Taknak bertemu pun tak apa. (^__^)







9 wishes received:

  ☻UsaGi NaNa☻

June 19, 2010 at 8:15 AM

hihihi....memg tenet lme2 akn mnjd bosan..kalo tido x bosan~

  Liyanaa.

June 19, 2010 at 10:10 AM

ohh ini lah budak yang selalu cari keyword pelik yee :P

  .::WaNiE::.

June 19, 2010 at 11:02 AM

omaigod mmg takdek keje ni hahhaa

mcm mana kalau keyword tu adalah

'isteri teraniaya' -


or or paling byk kat my blog

'curi bra'

camneeee tuuu u jugak ke hahahaha

  nesca

June 19, 2010 at 12:49 PM

dialah yang wat onar rupanya :P

  WerT

June 19, 2010 at 1:18 PM

OMG..!!!
itu blog saya lorhhh..hahaa
hoyyeh3...:P

  Amyna

June 19, 2010 at 3:25 PM

hehehe..
Mission accomplished ya..

  zither

June 19, 2010 at 5:30 PM

helemekk, wert dtg singgah blog ni la! hahahaha

  nurinanisa ツ

June 19, 2010 at 8:13 PM

hahaha
kreatif gila :P
x pnh t'fikir nk bwt cm tu
hihi

  balqis

June 19, 2010 at 10:24 PM

haha, adehla. macam2 kamu ni :)
but it is cool~!

Related Posts with Thumbnails