Itik Pun Dah Pandai Mengetag

Ini TAG dari kak Syira Itik Comel yang ku sayangi. HAHAHA.


1. Adakah anda rasa anda HOT ?




Wah hotnya cuaca!
*saya tidak mahu jawab soalan ini kerana saya memang HOT*
(^____________^ '')



2. Upload wallpaper yang anda gunakan sekarang.




GAJAH PURBA, atau nama lain: MAMMOTH



Okay saya tipu.

Bawah nila wallpaper yang saya guna. Cantik tak cantik tak?





CAKAP CANTIK CEPATT !



3. Ceritakan pasal wallpaper.


Background jadi hitam sebab haritu Windows 7 saya kantoi pirate oleh team Windows, CHIS. Lepas tu berjaya diatasi dengan perisian RemoveWat dan akhirnya wallapaper saya kekal macamni.

To sape kutuk wallpaper saya;
hey ingat. HITAM ITU BERGAYA.



4. Bila kali terakhir anda makan pizza?


Dan hey what's the point hangpa tanya bende nih? Saya tanak jawab sebab baru baru ni saya cuma makan pizza yang beli dari pasar.

Kenapa tak nak tanya dua bulan lepas masa saya balik dari Pizza Hut? HAH?



5. Lagu paling latest anda dengar?


 Lagu baru didengar kan? Takpe kan kalau lagu lama kan?

 Terrified - Katharine McPhee
So Small - Carrie Underwood
Temporary Home - Carrie Underwood
Over My Head - The Fray



6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini


Bermimpi untuk makan coklat dan makan aiskrim, padahal tadi baru lepas makan nasi ambeng 2 pinggan. Ape pelahap sangat kau nih?




7. Selain nama sendiri dipanggil nama apa?


Budak. Jipang., mungkin.



8. Tag lagi lapan orang!!


Sesedap kau aje nak suruh den tag 8 orang..



9. Siapakah orang no 1 pada anda?


Saya first time lah nampak dia dalam shoutbox saya, so amat tertarik weh nak tag dia. Hihi



10. Katakan sesuatu pada orang no 5


Jawablah tag ini sebelum tag ini menjawab kamu.




11. No 3 ada hubungan dengan siapa?


Siapa siapa sahaja yang dia berhubungan. Hah tak nak pelempang jangan fikir bukan bukan.



12. Bagaimana pulak dengan no 4


Bagaimana pulak saya nak jawab?




13. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mengetag anda


Dia comel.. dia hebat, itik buah hatiku.. Eh, apasal macam iklan Ribena.
Kecik cumel macam saya :D
Jual blogshop.
Dia kejam. Sebab nama dia itik kejam.
Dan sebenarnya itu bukan nama dia.



14. Perasaan anda bila menjawab tag ini


"Cepatla habis.. cepatla habissss..!"



apa jadah ni?




Dan akhirnya saya menyadari bahawa.. TAG TELAH PUN TAMAT.


Hoyea! byebye.





6 wishes received:

  Norhayati Rostam

June 27, 2010 at 10:26 PM

haha..tu sengaja nak tahu n sememangnya die nak belanja pizza kot.wakaka

  Syira ITIK KEJ♥M

June 27, 2010 at 10:56 PM

bagus bagus bagusss!!!!

  diyana

June 27, 2010 at 11:51 PM

comel ooo mammoth tuu =D

  sherah

June 28, 2010 at 12:03 AM

nak tahu cara nak makeover baju lama jadi baru?jom singgah blog saya. :) follow you~

  Dawy

June 28, 2010 at 1:07 AM

thanks !
nnty dawy siapkan eh . hee :)

  .::WaNiE::.

June 28, 2010 at 3:52 PM

nasi ambeng dua pinggan?

omaigod laratnya makann

mintak selerat skett

Related Posts with Thumbnails