Iklan Pantene yang Menyentuh Hati, OMG It's So Sad ..

Assalamualaikum, selamat malam.

I wanna share something cool dengan korang semua.

Selalu tengok iklan syampu Pantene Rejoice Herbal apa-apa mesti bergaya cantik meletop fulamak an? Try something new, tengok iklan Pantene yang versi Thailand punya. Sure meleleh.






Bukan meleleh air liur okay sorry sikit. Iklan ni agak touching. Meleleh tak meleleh tengok masa violin tu kena hempas? Last-last dia main kat pentas tu memang WAAAAA ! Bersinar wey rambut dia..Amat terharu lah dengan iklan ni. Hmm?


Eh, rambut dia memang nampak ori lah.



13 wishes received:

  Azfarul

June 16, 2010 at 10:00 PM

nanges jap..huhukk..

  Syira ITIK KEJ♥M

June 16, 2010 at 10:10 PM

why am i different from others?

why should you be like others?


i was crying watching this commercial!

ouh kreatif la orang siam~

  hudhud

June 16, 2010 at 10:19 PM

sedih gila iklan ni ! sobss sobsss. huhu

  MrSup

June 16, 2010 at 10:19 PM

peh..mmg nk mengalir air mate..cukup mendalam makne iklan ni..mmg respek la kat sape yg buat iklan ni.. terima kasih sbb share video ni.. (^.^)

  cik panadol

June 16, 2010 at 10:20 PM

panjang betol iklan nih....

  Encik Tikus

June 16, 2010 at 10:29 PM

Heyy,this video was awesome ! Meremang bulu tengok,hihi :P

  .::WaNiE::.

June 16, 2010 at 11:08 PM

iklan ni macam short film lak :)

tp suka, lagi2 bab pakcik tu kata kenapa kita mesti nak jadi cam org lain.

er tapi kalau wa tk rasa nak nangis lu kata wa kejam tak?

  zither

June 16, 2010 at 11:14 PM

yaah, smua nak nangis! bagus bagus bagus!

haha tapi cik wanie ni kuat betullah tanak nangis, nanti saya cari video lagi yang tangkap leleh punya oke. haha

  Shannice

June 16, 2010 at 11:48 PM

bagus!bagus!!
bagus ni... boleh buat pengajaran..
rasa2nya pengarah tu nak bg pengajaran dan skali nak iklankan syampu.... 2 in 1

  Shannice

June 16, 2010 at 11:49 PM

This comment has been removed by the author.
  shasha

June 17, 2010 at 12:03 AM

hux terharunya..crios mendalam maksud iklan nii.. well, mmg teserlah krativiti dorang buat komersial.. (:
thanx for sharing!

  aainaa

June 17, 2010 at 12:27 AM

best!

  zither

June 17, 2010 at 7:19 PM

u're welcome shasha.. (^__^)

to you lagi welcome utk meninggalkan komen kt sini.. haha

Related Posts with Thumbnails