Idea ?

Assalamualaikum dan selamat pagi ^^. Ini bukan berita atau news tapi saja saya nak jadi gila. Kenapa sih mau jadi gila?

Karena saya benci ama Ariel. Dan saya benci ama Luna Maya. Baru entar tadi saya terbaca satu entri di belog entah punya sama *emangnya ku gak mau ngaku, wakaka.. Sewaktu soalan tentang video mereka dilontar, Luna menjawab gadis dalam video sesungguhnya bukan dia. Jijik! Fuck sama kau lah.

Ini nampaknya sudah benar-benar jadi morning news. Haihh.. Sebenarnya ada banyak den mau tulis (den pulak?) ..banyak sangat sampai dia berjoget menari-nari di ruang legar minda ini cecece sampai laju sangat dia pun terbabas lalu keluar dan sesat dan saya pun tak sempat nak taipkan di sini dan saya tak jumpa mereka dah OMG please shut me up.

Saya selalu jadi macam ni tau. Penatla!! Kenapa mesti macam ni? I'm tired of being a pelupa! Waaaarghh! Insan dan makhluk bernama Idea sebenarnya berasal dari satu kawasan bernama Minda yang ibubapanya bernama Ilham. Tapi mereka ini suka menyakitkan hati saya kerana gemar untuk menari-nari ketika tangan saya tidak berada di keyboard.




Iaitu saya minta mulut saya di**shadapkan kerana hati saya terasa sangat *fedap.


Ini ialah **shut up sama *fed up.

Itu saja, sekian...............................................................  T__T



2 wishes received:

  aainaa

June 8, 2010 at 1:43 PM

kamu kenapa??

  Syafrizal

June 8, 2010 at 5:45 PM

sudah kecoh di internet pasal video diorg... gila la...

Related Posts with Thumbnails