Hohoii : Bergaya-nya Saya dengan Baju

Hello :)  Malam ini terasa amat sunyi sekali ya. Jadi saya dengan sunyi-sunyi pun join contest ini. Hope orang tak perasan post yang ini dan tak tinggalkan apa-apa perlian, AMIN.


CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU





dikonteskan oleh ; Cik Candy Dandy  (^_^)



Syarat-syaratnya saya hanya copy paste sahaja dari tuan empunya belog, OKAY jum tengok sama-sama deh.


  • Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
  • Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
  • Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
  • Link kan terus ke Contest ini.
  • Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
  • Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
  • Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
  • Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
  • Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
  • Tertib.......


Saya taruk ini saja sebagai taruhan.=)




Tak perlukan sebab bukan kenapa saya pilih baju ini ?


Tapi saya nak cakap jugak sebab pada saat dan ketika ini sebenarnya saya sedang bersedih. Saya sedih rasa nak nangis dan saya tak nak awak nampak saya sedih jadi saya tutup muka dengan tisu yang dah separa koyak tu. Maaf saya tak mampu beli tisu yang baru, harga tisu dah mahal sebanyak 20 sen sekarang. Entah betul entah tidak saya cakap ni pun saya tak tahu.


Dan sebenarnya saya tak pegang tisu pun sekarang ini jadi saya rasa nak ada tisu so saya taruk gambar ni kat sini. Hope semua jangan dan jangan follow perbuatan ini. Orang kata PELIK.


Seriously, saya sedih.



Itu saja dari saya, sekian terima kasih..





7 wishes received:

  princeduyong

June 20, 2010 at 2:56 AM

contest baju...baju melayu ade tak...

  zither

June 20, 2010 at 3:01 AM

sebarang kemusykilan sila rujuk cik candy dandy.. ahaha


http://candy-sibutang.blogspot.com

  yedkajang

June 20, 2010 at 4:46 AM

best plak tengok kontes ni..

http://mohdzaid.com/

  kata hati bukan kata mulut

June 20, 2010 at 1:45 PM

aha gud luck :)

  amoi gendut chan

June 20, 2010 at 2:10 PM

cekgu ! homework saye dah siap ! :D


http://amoigendut.blogspot.com/2010/06/contest-bergaya-dgn-baju.html

  jaya jr

June 20, 2010 at 6:56 PM

wah,baju kurung bile ni??
raye taun lepas k??

  merahitujambu

June 20, 2010 at 7:24 PM

cm malu2 pon ada tu...

Related Posts with Thumbnails