Berita Gembira : Got The 3rd Buffered Earning (^__^)



 

Hayati baik-baik.



Ceh dekat tajuk post dah buat muka happy. Hahak bahagianya terasa. Belum habis lagi 2 buffered campaigns sebelum ni, dah tambah lagi satu kempen. HAHA SIAPA YANG TAK GEMBIRA CUBA CAKAPPP.




kelik lagi untuk kalau tak puas hati  :D


Yang berbintang zither merah itu nampak tak?
Digi Prepaid Live Tour 2010. Hoyea !


Sebelum ni saya pegi batak-batak bagitau orang saya dapat buffered earning FIRST TIME sejak berblogging. FYI, post tersebut diiringi dengan senyuman sampai telinga (^__________^) tapi hati dup-dap gitu. Entry dipost kilat terus takde print screen takde ape. Lepas tu takde sape nak tinggal komen. Padan muka.


(T__T) .


Dalam kepala otak ni terfikir idea nak post lagi another entry, tips really simple nak menarik pengiklan untuk beri buffered campaign. Banyak idea ni, banyak. Tapi taknak post selagi korang tak cakap yang korang berminat. HAHA. Nanti orang cakap, "ada aku kesah?"  seperti yang Itik Kejam bilang.


Atau simply, korang boleh kaji kat blog ni, tengok apa yang lain. Jadi secret saya takkan terbongkar. Bhaha
Dah, kelik Digi sekarang =P



Nuffnang. Semakin hari semakin sayang.





6 wishes received:

  Amir Izzat

June 18, 2010 at 8:47 PM

wah! tahniah2....meh bagi amir satu..nak jugak!!! ahaks..

  Lia3003

June 18, 2010 at 9:00 PM

xpernah dapat buffered earning, sedihnya

  . FF .

June 18, 2010 at 9:11 PM

Congratulations! (:

  Amyna

June 18, 2010 at 10:07 PM

Owhh dapat buff ehh.. tahniah ya, hepy berblogging..yeszaaaa!!

  Lisa

June 18, 2010 at 10:13 PM

Yeah dah komen! aa, cam mana eh nak dapat buffered cam tuh?

  Norhayati Rostam

June 18, 2010 at 11:15 PM

biasa dengar pasal benda2 ni tapi tak berapa boleh faham sebab tak pernah join pun.nuffnag pun tak terbuat lagi

Related Posts with Thumbnails