Ariel Peterpan dah Kantoi dengan Luna Maya ! Aargh



Apa yang jadik nih?! Khabar buruk pasal Ariel yang memang eeee.. aku nyampah betullah! Asal kamu ni Ariel, apa masalah kamu dengan perempuan hah? Apasal kau playboy, pempuan sana pempuan sini kau nak. Gaa dulu dengan Sara elok-elok hepy ada anak kau pegi ceraikan.







Pastu dengan Luna Maya, okayla.. dia comel. Dah tu pulak dengan sapa tah Diana-diana.


Ooo..sedap kau ya kata "kami gak ada apa-apa, cuman temen.." Duhh.


Dah kantoi video !%#$ kau tuh apebende? Wa hate sama lu dude.



Kau dah kehilangan seorang peminat, Ariel. Chow!



9 wishes received:

  NichKhun

June 7, 2010 at 9:58 AM

saya pom da tak nak suke ariel da..
dulu saya suke sangat ariel..
naseb bek saya masih ade duta..
duta setia ngn istri nye..
hehehehehee insyaallah.. amin ~

  emieysandra

June 7, 2010 at 11:37 AM

frust nyer ng ariel..
memang minat bangat sama die..
huh!..(-_-")

  ainhamzah

June 7, 2010 at 12:09 PM

dlu minat gile kat ariel
skunk dah tawar setawar2xnya aty ni kat dia..
(**,)

salam perkenalan yea!

  Encik Tikus

June 7, 2010 at 2:01 PM

tapi saya still peminat dia. jgn marah yee ^^

  Willie a.k.a Reptoz

June 7, 2010 at 5:03 PM

wah..marah dgn penyanyi peter pan?

  ~Ann~

June 7, 2010 at 8:01 PM

tak minat sangat pada orangnya.. minat lagu jer.

  Fitrihadi.com

June 8, 2010 at 12:43 AM

ya ampun.. bikin ribut aja si ariel dan luna tu...ngapain mau di jaga tepi kainnya. pokoknya, kita hidup bahagia sudah..enggak mahu jadi seperti mereka..cerai berai aja

hehe

  LaNuNsepet

June 8, 2010 at 12:14 PM

hu3..
hu3.....
jgn siarkan video dier..a
kecewa ade satu blog tu selambe jer siarkan..

ape motifnya..
kalau adik2 kita buka guane???
hu3

  Yaya

July 27, 2010 at 9:41 PM

yaya dlu pon minat sama lagu ariel...hurmmm..tapi bila dah mcm ni,..hilang terus minatnya...kecewa juga dgn sikap ariel..tak seperti lagu2 nya

Related Posts with Thumbnails