Project Alpha: Celebrities Who Stink !


Ini adalah salah satu contest yang dianjurkan oleh Nuffnang khas HANYA UNTUK NUFFNANGERS, iaitu para blogger yang register kat Nuffnang. Sangat beruntung tahu? *Banyaknya perkataan nuffnang.

Okay, kita start. "Stink" maksudnya bau busuk. Mudah kan? Tapi kadang-kadang stink itu jugak merujuk kepada perangai, contoh. "Eee busuk betullah perangai kau nih!" Haha.. Banyak kajian dibuat ke atas Google untuk mencari siapakah selebriti yang stink itu. Meh kita tengok sama-sama. Zasss!



 Gambar ini berbunyi:

"Sweaty Marc Anthony's armpits are crime against humanity"
Buhahahaha.. *evil laughs.
Mari kita sama-sama zoom kat 'situ'. Apa lah yang dibuatnya dek Marc Anthony ni sampai begitu sekali dehh basahnya, mesti busuk kan? Tengok gaya macam nak gi majlis, ex-wife (Jennifer Lopez kalau sape-sape tak tau) dah pakai lawa-lawa.. alih-alih Marc Anthony tunjuk macho pulak.. Eh, tak macho langsung! Sangat kelihatan stink okay. Rasanya dia main football dulu kot sementara JLo bersiap. Paham-paham laa..wanita kalau nak gi majlis gempak gempak mesti nak nampak vogue, 2-3 jam tu alaa dah biasa lah.. Sempat kot Marc Anthony main football 2-3 round. Wakaka..

Mr. Anthony...suara anda yang macho dan gentle itu tak bermakna kalau kantoi ketiak tu haa. Stink tau? Atas dasar sayang, saya rekemenkan encik pakailah Dedorant Adidas Action 3, pakai yang Intensive punya.. biar 24 hours macho. Tau tau! Nanti samalah sepadan vogue dengan JLo. Uhuk uhuk.. Jangan commit crime lagi ye Marc Anthony.. bye-bye.

Selesai kut. Tapi.. kenapa ya mesti tajuknya Celebrities Who Stink? Selebriti ke selebriti-selebriti? Uhh pening kepala saya. Nah saya bagi lah lagi sorang mangsa. Dia macho, hensem.. tapi stink juga. T__T




Tengok itu, sudah kantoi sumber gambar ini. Huh.

Ini siapa tak kenal, cakapp!! Tak elok tipu tau, mesti semua orang kenal dia kan? Hero Twilight yang agak macho, tapi kantoi lah dia stink. Tengok ketiak dia, aduhai.. Mr. Robert Pattinson, would you please.. ermm.. Pakailah Adidas Deodorant Action 3 (ini namanya promosi, untuk encik memahaminya sila gunakan Google Translator, terima kasih.) Muka encik sangat kuyu, saya suggest pakai yang Fresh ni,


(separuh wajah insan di atas agak mengganggu ketenteraman. Abaikan!)

Okay??


Pffftt.. dah-dahla tu..






EPILOG STINK

Tengok ni, tak payah zoom pun takpe. Ini adalah kesan dan akibat kalau tak pakai deodorant, kesian perempuan kat sebelah tu. Pesanan dan amaran: Pakai deodorant adidas okay?! 24 jam takkan berbau. Aman dunia. *ceh buat muka bangga pulak dia.



Haa.. yang ni, Encik Marc Anthony yang punya. Kenapa dia punya intensive? Sebab kadar peluh yang dia keluarkan tu terbukti sangat 'banjir'. Yekk, jijik cakap pasal benda ni okay.



Dah jum tengok video :)


1. EP 36
2. EP 37
3. EP 38
4. EP 39










Dan. Terhad hanya untuk 50 blogger terawal. Mungkin saya dah lambat, tapi saya nak try jugak!


Iklan penaja:
Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.





16 wishes received:

  irahehe

May 29, 2010 at 2:05 PM

haha..kesian si Robert Pattinson pon jadi mangse.hahaha..

  zither

May 29, 2010 at 5:31 PM

sape suruh dia tak pakai deodorant adidas , muahahaha..

terpengaruh sgt dah ni.

  Iffah HAHA Illina

May 29, 2010 at 6:44 PM

Nice post . Hehhee

  caca

May 29, 2010 at 7:19 PM

eeeeiii . busuk nya dyorg2 nih ! :))

  Fay Nana (Cik Fana)

May 29, 2010 at 10:58 PM

saya dah tau apa nak bagi hadiah untuk kesayangan saya robert pattison tu. :D

  Fay Nana (Cik Fana)

May 29, 2010 at 11:02 PM

cik zither saya telah tag awak. :P

http://lovemeforaday.blogspot.com/2010/05/i-wanna-tell-you-some-what-i-say-with.html

  yaya

May 30, 2010 at 12:18 AM

kalau berjaya jadi antara 50 blogger tu bgtau i ek? i tringin nak cuba, tapi xreti..

  zither

May 30, 2010 at 7:40 AM

Iffah HAHA Illina ; hehe sudi baca..


caca ; tulahh.. awak pegi cepat belikan deodorant utk dorg! haha..


yaya ; okay.. kalau nak join, awak tgklah kat site nuffnang, saya ni pn 1st time, sgt nervous rasanya.. ^__^

  zither

May 30, 2010 at 7:45 AM

cik nana ; kah3.. tau2 je awak =D

  r1n0z33n

May 31, 2010 at 1:27 AM

eeeeee!!!!

  Long Haffiz Long Hassan

May 31, 2010 at 6:48 AM

pergh..mner la ko jumpa gmbr2 tu eh..
kesian mamat tu..haha

  zither

May 31, 2010 at 6:55 AM

tu dia kirim sendiri tu.. hahaha sape suruh.. dy volunteer tau..
wakaka

  bspotgurl

May 31, 2010 at 9:02 AM

ohhh tidaaaakkkk RP pun sama ke? anyway.. thanks for visiting my blog my friend :) comel awak ni beb!

  Irine Nadia MaRceLLo

May 31, 2010 at 1:47 PM

ngaaaaa~~
ketiak diorang dah berkuah lodeh :D
gunalah deadorant! hehe

  +akufobia+

May 31, 2010 at 3:05 PM

marc tetap macho.suka lagulagu dia.aa.

  zither

May 31, 2010 at 4:18 PM

bspotgurl ; oh ya, RP juga begitu. Tengok, itulah buktinya. Hahaha..
eh, saya comel ke belog saya yg comel? saya slh sgka ni... ceh3..

irine ; kuah lodeh? ouu yekkk ..hahaha..

+akufobia+ ; oh marc memg dh macho sbb dy dh pkai deodorant adidas skrg. *wink!

Related Posts with Thumbnails