My second award :)





First of all, saya nak minta maaf kat Pak Cik Im (betulkan kalau salah..) sebab tak dapat nak placekan award ini kat sidebar blog ini.. Ada masalah teknikal, saiz award ini agak giant dan tersasar dari landasan.. Wahha, terpengaruh dengan tajuk  momentum, speed and velocity dalam subjek sains.. Ugh, terbalik terbalik.. Lantaklah.




Dol! Accelaration tertinggal! Ouh ouh. Tersasar lagi nampaknya. Okaylah, yang penting, saya sangat berterima kasih dan menghargai usaha pakcik dan penat lelah dan completekan award untuk follower semua. Saya pun terfikir dan buat jugaklah, tunggu kehadiran insan yang ke-100 nanti, saya nak bagi hadiah da bomb kat dia, (bukan bomb yea..) . Hahah, melepaslah kawan-kawan semua yang dah follow sekarang.. Ecece, macam hebat je.. Gurau jelah, korang-korang semua pun saya hargai sangat sangat! Love youu :-B



Terima kasih again and again to PAK CIK IM . Emm..birthday saya dah dekat, bagilah hadiah.. Ahaha.



8 wishes received:

  Yatre Hayati

May 25, 2010 at 8:50 PM

tade kotak jerit2 ker??

  iQa

May 26, 2010 at 6:05 PM

buatla shoutbox.hahaha..hey...bile bufday..?

  Kiddo.

May 26, 2010 at 9:47 PM

term fizik banyak. haha.

  i'm ZITHER !

May 27, 2010 at 5:07 AM

haha , ini bukan fizik tau ,,saye xbelaja fizik.. tpi wee ! hebatnya saya! haha ...

  i'm ZITHER !

May 27, 2010 at 5:09 AM

@ iQa ; shoutbox ? saya dah buat satu tu ..tapi xmcm org lain punya la yg boleh sorok2 tu.. he he ,




BUFDAY SAYE ; 5 JULY SETIAP TAHUN

ece2..saje nak buat besa2.. ^^

  faezahannah^^

May 27, 2010 at 1:07 PM

tak nampak pOn kotak jerit kamu...

  ~Blabberina~

May 27, 2010 at 5:38 PM

ade sidebar ke?mcm xde je sidebar

  i'm ZITHER !

May 27, 2010 at 5:49 PM

ehh really ? really ????


arhhh !!! what's happening ???!!

Related Posts with Thumbnails