Contest Cabutan Bertuah, Jom Join :)


Hai.. lama sudah tidak bertemu.. eceh2..
Just now saya jalan-jalan dan saya terjumpa satu contest yang sangat menarik :)

Ini dia.


CONTEST! : CABUTAN BERTUAH, MENANGI RM50




RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!



Hey hey..ni contest pertama yang saya join sepanjang ter'jatuh' ke lembah blogging ^__^
Saya tekankan di sini ya bahawa ini adalah contest yang pertama. Pertama okay? Haha.
Tahniah ya Farhan Razak.


Sekarang saya nak ajak korang pulak join sama-sama contest ni okay? Mana tau saya yang bertuah.. Wakaka.


Syarat-syarat penyertaan hanya ada TIGA :

1. Jadi follower blog Farhan Razak. klik sini.

2. Paste link cabutan bertuah di blog beliau dan tampalkan di blog anda :)
3. Tulis entry tentang betapa anda terjerumus dalam contest ini. Okay?

Tarikh tutup: 30 JUN 2010


Mudah saja kan.. Hoh, nilah contest yang paling mudah, sebab tu saya join.
Lelaki memang sangat simple ya? Haha.


p/s: Hai Farhan Razak.. dah setel semua. Puas hati tak? *wink.







2 wishes received:

  linda musee

May 28, 2010 at 10:37 PM

memang simple contest neh. best best =)

  mijie

May 29, 2010 at 8:51 AM

gud luck zither..

Related Posts with Thumbnails